MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, September 6, 2012

premium rush

aktiviti bulan baru di teruskan dengan menonton wayang..sian kan tahun ni xbanyak dapat jemputan open house maka kami memenuhi jemputan tgv je la..hahah...tak de cite bez pon layan juga sebab bosan tak tau nak buat apa..

kali ni amrul juga yang pilih nak tgk premium rush kalau ikut aku nak tengok dinosor, cite ni pasal courier service tapi diorang guna basikal, si mamat hero dalam filem ni kira pekerja paling bagus la sebab dia hantar barang tu cepat mengikut masa, pastu dia bawa beskal laju dah la bawa laju beskal xde brek

ntah mcm mana satu ari tu dia di minta utk menghantar satu barang ke seseorang tetiba masa dia nak anta barang tu sorang polis yang gile berjudi nak langsaikan hutang judi dia tu cuba nak mencuri brang yang hero ni kena hantar...si hero ni tak semudah tu je kasi barang tu kat polis sebab polisi opis dia, dia kena hantar barang tu kat orang & alamat yang di tulis.

makanye bermula la aksi kejar mengejar si hero & si polis gile tu ok la..bez juga

 

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

rajin hang pi wyg .. aku kene 'pose' dlu .. kang x psl2 org ingt aku wat filem banak dlm wyg tu

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

best jugakk..kalau husband sure suka citer cenggini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...