MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, September 13, 2012

prize giving ceremony berbuka puasa moment contest

 semalam kami ke prize giving ceremony untuk berbuka puasa moment contest anjuran iconic vacation club dekat the boulavard mid valley, majlis mula kul 7 tekejar juga la g sana tu pon minta boz balik awal stengah jam, sampai sana ngam2 kul 7 masa dalam lif tu terserempak ngan biras aku & adik amrul skali sama2 la kami naik lif menuju ke tingkat 9

sampai je sana ktorang kena tunggu pemenang tempat ke-3 baru majlis dimulakan..lama gak la tunggu sesambil tu dia kasi makan nasi goreng kampung bole tahan sedap.pastu sambil dok tunggu tu ada la staff dia entertain ktorg dia brief skit pasal golden pal tree resort aku dengar tak dengar je haha sebab dah penah stay sana kan amrul je la dengar.nasib xlama dia brief pasal resort tu

xlama tu dalam kul 7.30 baru dia kasi hadiah...bermula dengan tempat ke-3, tempat ke-2 jue yang menang stay 2d 1n kat canary palm villa utk 4 orang.dan..masa yang di tunggu2 grand prize di menangi oleh encik amrul yang membawa pulang hadiah percutian 3d2n utk 4 orang kat canary palm villa yang harga nya RM1100/nite.wahh..tak sabar nih nak g oliday..aku dah penah rasa duduk sana secara percuma amrul je a blom penah stay sana.

sebelum majlis start penganjur kenalkan diri
 pemenang ke-3
 pemenang ke-2 jue
sesi family photo
 grand prize di menangi oleh encik amrul yeay!
eleh senyum malu2 kamben haha
 kami di panggil amek gamba sama bole tumpang glamer amrul nanti masuk dalam fb IVC hehe
 gamba ramai2 bersama pemenang kemain mia silang2 kaki
 yang ni dia suh wat happening mcm eskited nak g oliday 
ha ko suh aku wat happening kan memang aku suke hahah...
hadiah yang sangat best memang kena la sebab ktorg dah lama tak g holiday mmg kaki dah gatal nk g oliday
 alhamdulillah...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

napo amrul senyum mcm tuh?..hahaha..

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg best tul adiah holiday tmpt mhl..tahniah2

atty's said... [Reply to comment]

tak sabar nak baca entry nana pasal percutian ni nanti

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

ni angkut sekali bff ke ngan famili nana jer...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

best tuh nana...
dahla tmpat mahal, blh oliday pree plak kan???
best best...
tahniah nana..

Nana said... [Reply to comment]

best gler!

lia said... [Reply to comment]

Amrul sengih ke senyum @ menyeringai he3

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

congrats nana! :)

ieda said... [Reply to comment]

tahniah dikk
rejeki layiee ;)

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

happy giler attend ceremony camni collect grand prize :)

Pusat Bahasa Pelangi said... [Reply to comment]

hadiah yang super duper best!!! tahniah..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

hensem amrul ni..kakakkaka...kalo pose gitooo mmg nana la yang paling terrer gitooo...tahniah....merasa amrul nak duduk situ kan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...