MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, September 27, 2012

restoran sunan drajat


 asal ari jumaat je memasing panjang je langkah haha..ye la bos kasik rehat sejam stengah kan harus la choww klw ari2 biasa jarang kuar makan, tak pon makan pagi je siang xmakan tapi kalau jumaat ktorg pesen xmakan pagi sebab nak lunch jauh2 skit.

dah kering idea sebenarnya nak makan mana...samoai terpaksa google kedai makan sedap di gombak skali terjumpe satu blog ni dia g makan kat restoran sunan drajat, masakan indonesia katanya ok la..ktorg try je..sebab xjauh dari opis kan bole la nak terjah

kak ana oder nasi bakar dengan lauk ayam aku amek nasi ayam penyet murah sini nasi ayam penyet dia RM6, kalau AP ayam penyet lauk saje dah RM8.90 xmasuk nasi RM1.50.cumanya bagi aku ayam penyet dia tak leh celen wong solo & ap tang sambal dia tu mmg xleh celen dua kedai tu

tapi tgk menu seme menarik sebab makanan indonesia kan bukan senang nak jumpe kedai makan indonesia. sape nak try bole la terjah kedai ni dekat dengan masjid khariah (klw tak salah) kat batu 5 1/2 gombak sebelah seven eleven.



.
nasi bakar menarik je tgk datang skali ngan ayam dengan sup tauhu
.
ayam penyet saya sambal dia so so aje
.
aku mcm bese la ice lemon tea kak ana jus alpokat (avokado) sedap juga
Published with Blogger-droid v2.0.9

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

bestnya korang leh kuar mkn time lunch..mkn best2 plak tu...

sedap2 beb tgk menu dier....huhu

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

nk g try wong solo ar wiken ni ;)

atty's said... [Reply to comment]

nampak cam sedap je ..tp mesti sambal tak cukup pedaskan.kty kalo tak pedas mmg tak kaw ar.

atty's said... [Reply to comment]

mesti sambal kurang pedas..kan..kty kalo x pedas mmg tak kaw

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tapi kalo sue, ape pon wong solo jugak di hati...dah try AP pon wong solo jugak yg 1st..mmmmmmmm

tiefazatie said... [Reply to comment]

owh..sambal die x ummpphh eh..xmo la try..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...