MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 18, 2012

rezeki jangan di tolak

 ari jumaat lepas memang sangat seronok la rasa hidup ni...siang tu g amek adiah nivea balik keje tengok ada 2 envelope...


 envelope pertama ada 5 keping tiket hantu air menang kat fb asia media tv
terkejut juga ni sampai 5 keping dia kasi paling banyak sebelum ni dapat 4 keping tiket ombak rindu..
bese nye dia akan kasi 2 keping je..ni sampai 5 dia kasi..memula tu terfikir juga nak kasi sape lagi 2 keping ni..kebetulan semalam kawan2 amrul dari kluang yang keje kl sekali ngan amrul ada so amrul ajak diorang tengok sekali.nanti aku review ek cite ni bez ke tak bez
envelope kedua..dapat cek dari nuffnang amount tka banyak pon RM59.79 je..(aku memang tak sorok amount pon) malas..hahah..tak ada yang perlu di sorok kan pon bukan nak berlagak alah stakat 59 hengget xkan orang nak cakap berlagak kan?kalau orang nak cakap juga aku peduli apa haha...
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

saper yang tolak rezeki weii...huhuhu

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

wahhh bestnyer cmtu....betul tu, rezeki jgn ditolak....=)

mama rifQy said... [Reply to comment]

wahh...dapat tiket free...kite ni dh lame sangat tak p tgk wayang nana!!

Gieyana said... [Reply to comment]

bestnyer beb..nk kena amik aura dr hang gak nke..ekekeke..:-)

mama tisya said... [Reply to comment]

agaknye citer tu ada byk extra tiket tu dpt byk...tkpe skit2 pn saper nk bg duit tu kn...tahniah

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

eei..rindu plak nk dpt envelope2 nih, parcel2 ke,kih3..

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

bestnya ...dpt byk tiker..pass aku satu..hehe...

ko mmg murah rezki..alhamdulillah..

Salmi Khairil said... [Reply to comment]

rezeki berganda..tahniah

atierin.blogspot.com said... [Reply to comment]

bestnya rezeki jangan di tolak

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

rezeki, rezeki...
murah rezeki nana ni..

nak tggu berita esok plak ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...