MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 26, 2012

samurai burger - bukan citarasa saya

minggu lepas g try beger ni, sejak keje opis baru dah 6 bulan ni sekali pon tak pernah lunch mekdi hehehe..kalau dulu opis dekat ngan mekdi kan kejap2 lunch mekdi ngan diah.

masa gigit sikit je alamak...terasa manis2 plak tengok kat kotak dia tulis sweet teriyaki topped with special sauce alamak...tak kena ngan selera lah..tapi sebab dah lapa aku ngapp je sampai abes. untuk repeat lagi memang tak lah..saje nak rasa je kan, dah rasa skali cukup lah..

dalam banyak2 beger mekdi yang paling2 aku suke opkoz la prosperity, kedua ciken foldover pastu last skali GCB seme bege bermusim aku suke, kalau beger tak bermusim suke dabel cis beger

korang dah try?suke tak?


Published with Blogger-droid v2.0.9

14 ribu orang memberikan idea bernas:

...sWeeT uMi... said... [Reply to comment]

ohw...umi lum lagi ngetest burger samurai ni...agak2 leh terima ke tekak umi ni huhuhu...

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

x penah try...ingt nk try gak...

ritu g mkn mc chicken je ..hikss

Miza Yusof said... [Reply to comment]

tak pernah cuba lagi.
nak kena cuba lah cemni.
manis sangat ke kak ?

myfara FLK said... [Reply to comment]

mai dah makan X SEDAP pun burger nie...sedap lagi GCB..

watyz said... [Reply to comment]

blm try lagik... :)

Falsya said... [Reply to comment]

Aku penah nak try burger nie..to bile dh dgr sos manis terus xjd..xleh weh, lidah yg makan pedas makan makanan yg sepatutnye manis....

atty's said... [Reply to comment]

kty pukul 2am pagi tadi g mcd menapau samurai burger, tu lah kty pun suka lagi prosperity burger sbb pedas..kalo tak pedas ni kty kurang skit.

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

tak cuba lagi..rase nk try gak nnt

DAIRI FARISHA said... [Reply to comment]

dah try beger ni..ingtkan pedas..rase skali sweet2 la..tapi ok la..not bad! citarasa 1st beger mstilah prosperity! :)

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said... [Reply to comment]

lum rasa huhu lum abis pantang terliur gak tengok iklan ..

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

nory plak ,klu beger x bermusim, suke spicy chicken mcdeluxe...hehe..klu bermusim, suke prosperity daging...nyumnyum

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

kurang kan.. kalau prosperity tu.. perghh.. sampai kuar air mata.. hehehe..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

dah try..blhla msuk tekak..

Anje a.k.a Mummy_Balqis said... [Reply to comment]

tak try lagik, kita yang tak bermusim suka Spicy MCchicken, kalo pros tu mmg peberet bermusim la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...