MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, September 13, 2012

satu untuk awak satu untuk saya

yeay..peyambung nyawa dah sampai..hahaha...sape yang pakai smartphone ke tab ke ipad ke musti mengalami masalah yg sama kan?battery cepat kong! dah lama boz tanya xmo ke kirim menda alah ni, sebab dia selalu outstation ke indon..masa tu mcm blom terbuka ati lagi nk bli, pastu ntah mcm mana ntah aritu aku ada tgk dekat deal2 ni lah...baru aku tau menda ni mahal gile harga dia kat malaysia

masa aku tgk kat mydeal menda ni yang 2600mAh harga dia RM160 sebelum offer yang aku bli ni 8600mAH RM187 je (ni harga staff ), rasanya kalau kt malaysia mau RM300 lebih kot.alang2 menda dapat lagi murah kan aku kirim kat bos dua ketul, satu untuk amrul satu untuk amrul

nama dia power bank, battery yg buleh cas segala macam gajet
bole cas iphone, ipad, bb, tab, psp, mp3,mp4, gps
dan2 ada watermark kan haha ni mmg gambar opis nih..upah photog suh shoot 
 
 dalam kotak tu dia xde tulis pon bole cas note aku main tawakal je beli dua satu lagi kasi amrul sebab note dia mmg cepat makan battery
balik keje semalam aku dengan gaya gangster kasi amrul hadiah 
nah..ni adiah ari jadi awak in advance jangan minta adiah lagi nanti tau! kah..kah...kahh
suke gile amrul dapat adiah ni senyum sampai telinge
yeay..sukanye skang tak risau dah dimana2 saje buleh cas
sebenarnya aku kirim yang murah nye je skali boz bli yang mahal terober bajet plak
tanya boz saya bayar 3x bole?kah..kah...
suka ati ko lah...ko yang wat gaji kata boz haha tq boz

p/s : sape2 nak beli sila bagitau ek bos saya jual menda alah ni harga nye RM245 utk 8400mAh 
harga tak termasuk postage

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

sng kan sume blh caj .ini klu nk g mane2, 1 beg je dh penuh dgn segalemale charger,hehehe

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

hubby kita pun ada benda alah ni untuk cik Pad & cik notenya kirim beli kat kawan katanya,kalo dalam kete ntah macam2 charge ada la, tak tau la nape hubby minat no dgn benda2 camni, kita mmg tak tau ape gunanya benda alah ni, mmg IT tak berapa nak celik...kita kan pakai encet cekia je...hu hu hu....

SyaNa said... [Reply to comment]

oh apakah ini??
aku tidak paham..hahaa
sbb aku pakai norkiah jek

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

wah besh nye....

ni kire leh cas di mana2 aje ye... awat ko x beli kan tuk haku sekali .. BB pun pakai bnyak berty weh .. penat tui

Falsya said... [Reply to comment]

Birthday aku nk dkt dh..battery pun asyik kong cpt je..hikhikhik..hahaha

JaSSNaNi said... [Reply to comment]

wahhhh ni sudah bagus... :) bape jam boleh tahan utk 8400mAh ni?

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg femes skarang cz bateri slalu kong..aritu ada member opis bli 200++ lps tu adik kita pn ada bli bwh 100 tp tktau la camner tp mmg smua bole masuk la...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

alamak.. mcm berminat.. tpi tunngu la lepas bersalin kot..hehehe..sbb banyak nak pakai pulus.. hehehe

Gieyana said... [Reply to comment]

betui tue..cepat sgt kong kalau guna smartphones..:-)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me pakai ho zmn dinosaur hehehe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

menarik ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...