MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, September 20, 2012

sepetang di taman botani putrajaya

weken lepas kami ke putrajaya kawan sekolah amrul kawen kat presint 16, kami laki bini memang tak terer jalan kat putrajaya hahaha..biar dah puluh2 kali datang pon tetap fail! dengan mengunakan google map akhirnya kami sampai tanpa sesat barat hehe...mujor ada google map 

ni la kenduri kawen paling lama aku duduk kot..ye la kasi chance amrul jumpe kawan2 skolah dia sure banyak menda nak cite kan..balik dari kenduri tu amrul ajak g taman botani..alahhh ruginye xbawa kemera!! aku malas nak bawa sebab henbeg kecik xmuat nak sumbat ciss kalau tau bole ps kat situ dah la banyak port lawa2 xpela lain kali bole datang lagi

kebetulan plak masa sabtu tu ada 2 wedding kat tepi tasik taman botani tu ada 3 pasangan perantin dok wat outdoor photoshoot alahai sioknye aku dulu xde outdoor2 bagai xmrasa pong.oleh sebab aku sopan kan pakai dress ala2 ayu gitu..phuii maka xdapat la naik basikal round satu taman botani tu.cam bez je nengok ada basikal panjang tu ada dua seat dua2 kayuh tu tingin nak naik hehe..xpe2 nak dtg lg lain kali

gambar seme pecah sebab dari note amrul wazap kat tab aku, dari tab email plak baru masuk blog tu gamba xlawa dah tu klw gambar dari wazap masuk blogger droid lagi hancus, baik email dlu banyak keje plak


 dah abes majlis kawen jom..kita jalan2

.
thanks mia amekkan gamba hehe

ni dress pertama bli kat poplook tak pernah pakai selama beli tu, sebab xde tudung yg sesuai
label pon masa nak g kenduri baru buang haha
cer tgk mia haha..aku xpasan dia posing gitu dah amek2 gmbr seme bile tgk balik over nye mia hahaha
kuch kuch ho ta hai hehehe
pongamia tu adalah sejenis tumbuhan hehe pemes juga nama MIA
oocchh gambar pecah pakai note sajek

Published with Blogger-droid v2.0.9

9 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

hahaha, aku ni dok jek putrajaya...taman botani tu sekali pun lum pernah p...lalala

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

jue yang duduk putrajaya nie pun tak pernah samapi taman botani...
hahahahaha

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

nory yg selalu gi putrajaya pon, selalu tersalah masuk jalan...hehehe...

mama tisya said... [Reply to comment]

hah nanti bole la p photoshoot bw gf..hehehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

dah lama tak g putrajaya.. cantiknya dia dengan poplook..hehehe

MRS. K said... [Reply to comment]

8 taon kot dok putrajaya tapi tak penah pon smpei huhuu

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

cantik tmn botani kt putrajaya tu..leh photoshoot ni..hikss...

amboi posing sakan la deme...hehe

eynda said... [Reply to comment]

Dah lama tak jejak kaki kat tmn botani ni...

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

gaya mia mmg takleh tahan la!
haha!
terbaeeekkk la mia! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...