MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 19, 2012

the watch LUCAH

sabtu lepas ajak amrul tgk cite the watch..tu pon sebab dapat tiket free..cite plak xleh bawa mia kan..tinggal mia kat umah tok wan mama & daddy dia dating dua2 nak moto pelok erat2 hahaha...

padan lah cite ni kategori 18 bukan ada adegan lucah pon tapi dialog sangat sarat dengan ayat lucah.padahal cite nye pasal alien tapi dialog tah hap2 mcm cite porno hahah....cite ni kalau nak beli tiket dengan duit sendiri memang merepek la..tak berbaloi korang nak tengok..baik xyah tengok la haha..bole gitu?aku kasi pendapat je dah aku g tengok kan..

cite ni mengisahkan sorang pak guard tempat keje ben stiller mati dibunuh oleh biatang buas yang mana kulitnye di siat2.si ben ni dengan semangat nye nak cari pembunuh kawan dia pastu dia pon tubuhkan la mcm saut kumpulan ronda kawasan perumahan dia tu..kemain la wat pengumuman dalam stadium sape nak join neighborhood watch bole datang umah dia sekali ada 3 orang je yang berminat hehee...

dalam pada diorang nak cari alein yang membunuh kawan nye si ben rupanya diorang tak tau antara 3 orang tu salah sorang nye tu lah geng alien yang bunuh kawan ben..cite ni saspen saspen juga pasal alien tu kan..tapi lawak nak mampos..sakit perut gelak je
 


.
abes je tengok wayang kuar lagi dating dua2 g uptown aiseh men..lama sungguh la xkuar dua2..dah tu bese amrul balik kan weken je jumaat malam sampai ahad malam mana2 pegi sure kena bawa mia..kali ni dha masuk 3 minggu amrul kat kl tu dia xkisah tu kot nak tinggalkan mia kejap kt umah mak..

aku ni pon bole kira ngan jari bape kali je tinggal mia kat mak..sebab g mana2 sure angkut xsuke la amek kesempatan asik2 tinggalkan kat mak.. kita laki bini dok gembira2 kat luar..ktorg jenis selagi bole bawa ktorg bawa...kalau terpaksa xleh bwa baru tinggal

Published with Blogger-droid v2.0.9

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

alaaaa..sekali sekala tinggal mak nenek tuh...nak tinggal kat diah pun boleh..wakaakak

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ala tak dapat nak nengok///akob ajak aritu...tak sempat

adda syuhada said... [Reply to comment]

adda dh lama xtgk wayang..ada la dkt setahun..last tgk masa prgnant sydi 8bln...dh kuar sydi ni terus xg dh..nk suh mak jga diorg kt kg..huhuhu..tp pk plk klu nk tggl kt bs cm kesian plk kt dia...hihihihi

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

lucah ke ..nmpk cm ceta lawak je...lawak lucah kut..hikss

nasib baik ko review kt sini siap2...idak le aku tbeli..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...