MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 31, 2012

adam dan hawa, baru nak layan hehe..

.
 rabu & khamis lepas masa mc duduk kat umah bosan..tak tau nak wat apa..aku pon tengok la adam & hawa 2 hari aku settle tengok episod 1-35 hehehe...selama ni asik tgk orang update pasal cite ni kan..aku mana ada asteruk xdapat la nan nengok aku tengok kat daily motion

sekali dah layan kan terus melekat...sampai kang masa ari rabu tu aku tido kul 4.30 tengok dari episod 1-25 hahah gile...skang ni bukan aku je yang layan dengan mia layan...sampai dah hapal lagu adam & hawa..

ni masa balik dari cameron kuar lagu adam & hawa dalam radio..dia ikut nyanyi tapi merepek2 je




Published with Blogger-droid v2.0.9

8 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

esok episod 80 dah ni...hahaha

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

apo mia dongar boya, polis ni..kakkakak...cumill ja....kan dah melekat...sue ada astro pon x dpt tgk...sebab tarak beyond...kakakakka...layan kat tenet je la...

Falsya said... [Reply to comment]

apaaa laaaa..baru nak layan..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

Ayu dah tak layan dah..manjang katun jer..tapi memang suka lagu nie..Ian & Iris pun suka..siap kata nie lagu kita..boleh?

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Pasni mesti mia surihani dh jadik mia ain hawani, hehehehe

sara said... [Reply to comment]

Hehehe. . Best kn.

Nur-nba said... [Reply to comment]

Nur terus layan novel dia.. Tak sabar nak tahu endingnya.. ♥♥

amiey lee said... [Reply to comment]

Aku je tak tgk tgk lagiii..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...