MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 19, 2012

alhamdulillah kemenangan TERBESAR, menang diomand 0.33 carat

 yallah..yallah...rasa tak caya nak tampar pipi sendiri....aku ni xbole online dari petang semalam kat office internet down, tab plak tak tau apa masalah nye tak buka internet tapi whatsapp bole plak...so semalam memang mati kutu kat umah sebab xle online..tengah dok wazap ngan mamtisya tetiba dia wish tanhiah..sudah...apahal plak tetiba tahniah ni...mamatisya kata nana menang darlie sama ngan julia bff dia.

arghhhhhhh stress nye xleh tengok result hahaha..udahnye pagi2 tadi sampai opis tros buka fb..mak aii banyak nye notification ada 35 hahah....syukur yalla..minggu ni minggu yang penuh dengan rezeki, mula dengan menang perfume, menang beg, menang jemputan hitea ngan fazura, menang 2 tiket wayang aku terima nikahnya menonton bersama adi putra (tak update lagi pasal ni), menang darlie tadi pagi ada menang makan kat jom bali pon xupdate lg.syukur..syukur

mz kata nilai diomand ni dalam RM5 ribu ketas hah?????????????serius???????????mak aii mahalnye huhuh...terima kasih allah.....tak tau nak cakap apa lagi dah....skali lagi terima kasih kat kawan2 yang wish..tahniah juga dekat julia sebab menang..buat suami kesayangan..terima kasih kerana melayan kerenah bini awak ni nak ps semata nak join contest berbaloi kan awak?heheh..nanti kita blanje awak eh


 gambar kemenangan, gambar tak bole di edit, kena anta gamba original aku rasa penyertaan aku tak kreatif mana sebab aku ada tengok orang lain yang lagi kreatif & lawa tapi dah rezeki kan syukur
kemenangan ke-51 utk 2012
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

63 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

sbb sesuai ngan tema tu..tahniah

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..cayalah..congrats!! bling bling la pas nie..oppss..silau la..he he he

nanakimie said... [Reply to comment]

Alhamdulillah....tahniah sis!:-)syoknya.heeeeee

Gieyana said... [Reply to comment]

Alhamdulillah beb..congrats utk hang..cung Pics nih...
Dpt gak menang besarrrr! :-)

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

congrats nana..menang diamond tu..kelasss..hehe

ak yuyunz said... [Reply to comment]

congrats nana.. awak ni memang sentiasa bertuah.. =))

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Congrats nana...
Sbb ada mia jgk tu heheheh..
Juri suke tgk mia ;)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Klu saya tgok mmg blh menang gmbr ni..mmg nmpk tuahnya gambar ni..hehe

myfara FLK said... [Reply to comment]

TAHNIAH....

ieda said... [Reply to comment]

tahniahhh sekali lagi dan lagi ..'
untk semua kemenangan ...

kalau rajin pasti ada ganjaranya dikk .. dan pastinya x adakan mengecewakan ;))

nuraarin-life said... [Reply to comment]

Tahniah.. tahu sis boleh menang sbb gambar tu sangatlah nyaman.. dan erat antara 2 beranak..

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

tahniahhhhhhhhhhhhhhhhh awak

SyaNa said... [Reply to comment]

menang sbb gigi korg cantik
hehee
tahniah

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tu amanyer rezeki..alhamdulillah..bestnyer...
melimpah ruah rezeki datang kan

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

tahniah tahniah..

JaSSNaNi said... [Reply to comment]

WOW... besar betul kemenangan tu.. TAHNIAHHHHHHHHHHHHHHHH...

Falsya said... [Reply to comment]

phewittttt..sayang ko naaa..ehh tetibe..hhaha

atty's said... [Reply to comment]

tahniah nana..gmbr tu mmg cantik..

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

Syukur.. Alhamdulillah.. Tahniah!

MRS. K said... [Reply to comment]

congrax dear

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

tahniah sekali lagi Nana...best weh berlian tu..hehe

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

rezeki2...tahniahh!panjang betul list menang contest tu kan..alhamdulillah..rezeki

Nadea Emerald said... [Reply to comment]

murah rezeki betul...

asyik menang je.. tahniah beb !

Liza said... [Reply to comment]

Tahniah2... Rezeki murah tuh..

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
main blasah je amek gamba ni heheee

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehe pakai spek itam

Nana said... [Reply to comment]

@nanakimie
thanks..alhamdulillah

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
hahah pes time beb menang besar

Nana said... [Reply to comment]

@Lily@MamaZaraZareef
hehe thanks!

Nana said... [Reply to comment]

@ak yuyunz
alhamdulillah heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
hahah tu la
mia memeriahkan gamba

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
hehe thanks alhamdulillah

Nana said... [Reply to comment]

@myfara FLK
thanks mai

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
heheh thanks!

Nana said... [Reply to comment]

@nuraarin-life
heheh tq yea

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
thanks sifu hehee

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
hahah lain kali gunalah ubat gg darlie hahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
alhamdulillah syukur

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
tq2

Nana said... [Reply to comment]

@JaSSNaNi
alhamdulillah thanks!

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
hahaha puiiii

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
thanks kak!

Nana said... [Reply to comment]

@AdaM Hawa.
Alhamdulillah

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K

Alhamdulillah tq

Nana said... [Reply to comment]

@Zura@Iwan
thanks beb ehehee

Nana said... [Reply to comment]

@Ann@zanyra
hehe tq2 Alhamdulillah

Nana said... [Reply to comment]

@Nadea Emerald

Alhamdulillah tq beb

Nana said... [Reply to comment]

@Liza

Alhamdulillah tq2

Afasz said... [Reply to comment]

tahniah nana.. syok nye >_<

qemaishak said... [Reply to comment]

Tahniah..memang bling2:).

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

tahniah...mmg mahal wei..diamond tu....

Wan Amira said... [Reply to comment]

sebab gambar u cantik laa. .. congrats!!!

Myra Jay said... [Reply to comment]

Tahniah tahniah...
Murah rezeki asyik menang je ni... :)
Pas sikit aura mai sini :D

Anje a.k.a Mummy_Balqis said... [Reply to comment]

tahniah nana, mmg rezeki nana & mia, best tu hadiahnya menang besaq gitu

Nana said... [Reply to comment]

@Afasz
thanks hehee

Nana said... [Reply to comment]

@qemaishak
hehe tenkiu!

Nana said... [Reply to comment]

@Iela Fazielah
alhamdulillah
tak pernah aku ada diomand hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Wan Amira
heheh thanks!

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
hahaha
xde aura mana pon
minggu ni mmg minggu rezeki la kot

Nana said... [Reply to comment]

@Anje a.k.a Mummy_Balqis
alhamdulillah
berkat pakai darlie selama ni
mng jenama ubat gigi yang kita pakai kat umah
aritu masa join contest ni pon sebab dah mmg ada stok ubt gigi
xyah g bli ehhee

~ana~ said... [Reply to comment]

tahniah nana....moga makin murah rezeki nana sekeluarga lepas ni..amin...

asfiedaimpiana said... [Reply to comment]

Salam nana, hehehee salam kenal walau dah lama kenal tp br kenalan hihihiii..tahniah..gigi putih berseri dgn darlie

amiey lee said... [Reply to comment]

aku nak komen gak tahniahhhhhhh weiiiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...