MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 4, 2012

allahuakbar...sedihnya


Pagi tadi masa nak siap g keje sempat tengok pasal kisah adik adam ni, kebetulan masa tu baru abes mandi, ada la dalam 3 minit terakhir je aku sempat tengok....

Aku xberapa pasti apa sakit adik ni kalau nak tau rasa bole gugel nama ibu adam ada kisah sebenar penyakit adik ni, xdapat plak nak kasi link kat sini sebab update via tab.

Air mata mencurah2 masa tgk mak dia ckp saya akan jaga adam..andaikata umur adam xpanjang saya redha kalau allah nak amek dia..saya bangga ada anaka ahli syurga,  yallah masa tu tuhan je yang tau sedih nye rasa hati, cepat2 amek gambar nombor akaun bank dia..
Jom kawan2 kita sama2 bantu adik ni...

Nama : NORAISHAH MOHD MALENA
MBB - 161136331818
CIMB - 02040007292201
nak baca lagi details bole klik sini
http://sekocinorlie.blogspot.com/2012/09/bantulah-adam-syukri.html

Published with Blogger-droid v2.0.9

15 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

ada tengok dekat MHI tadi..


semoga Allah permudahkan perjalanan Adam dan ibunya..

notti netti said... [Reply to comment]

alahaiii x suker.....tgk ni,

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said... [Reply to comment]

tgk awal sampai akhir mmg mencurah air mata ..kita selalu mengeluh bila anak melalak,menjrit bising ..ibu adam langsung x dengar suara anak dia ..mmg sedih dengar ayat last ibu adam ni kan ... sama2 la doa agar ibu adam di beri ketabahan utk hadapi hari2 mendatang

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tadi sue pon tgk...x slh kerosaka saraf otak....

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

sedeynya :( tak clearlah no akaun tu..

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

aku bab2 ni..mmg sensitif....cpt tacing.....huhu..

ya Allah..semog ibu adam ni kuat...seandainya Allah nak amik Adam...mgkin ada hikmahnya...

SyaNa said... [Reply to comment]

sumpah aku tak sanggup nk tgk gambar baby adam ni
rasa sayu sgt :(
insya Allah akan bantu mana termampu

fiza said... [Reply to comment]

Ada tgk jap pagi tadi. Ya! allah...sedih sgt.

Karisma Izzah said... [Reply to comment]

Sama macam kalian semua sedihnya bila baca tentang keada adik adam...
huhu... tak sanggup tgk lama-lama...huhuhuhu...

Zee Suhaini said... [Reply to comment]

Memang sedih...Allah je yang tahu..selalu ikuti perkembangan adik Adam ni kat FB...

Zie said... [Reply to comment]

sedih jugak kesiannya... hebat sungguh dugaan mereka...

MRS Rongoks said... [Reply to comment]

:(

watyz said... [Reply to comment]

sian nye.. aku try transfer tp x autorize la akaun tu...

amiey lee said... [Reply to comment]

sedihhh tq beb snap gmbar ni.... insyaAllah ramai yg mebantu..aminnn

Nasuha said... [Reply to comment]

kesian sungguhkn. bru je tgk mak adam kt tv td.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...