MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 15, 2012

canary palm villa @ golden palm tree

akhirnya...kami dah redeem hadiah yang menang kt FB iconic vacation club, berbuka puasa moment contest.aku memang saje pilih  date jumaat-ahad lepas sebab konon2 dekat ngan beday amrul kan..kira ni adiah beday dia juga la..aku dapatkan secara percuma hahaha...join contest tu guna acc amrul, tuan punye badan xtau apa2 tau2 menang hahaha...

rezeki amrul & damia lah..merasa duduk dekat villa yang harga nya RM1100/nite kami dapat 2 nite, jadi total adiah ni RM2200...dulu menang safi pon stay kat villa ni ngan diah, pasya & nana..amrul dulu dengar je aku cite villa ni best bla..bla..bla.. hehehe skang dia plak merasa.

masa nak check in tu dia kata bilik tu kalau guna complementary pass tak ada breakfast tapi aku bertegas dengan staff dia sebab dekat surat kemenangan tu tulis room inclusive breakfast..mujor aku tanya betol2 kalau tak memang tak dapat breakfast tu..

tak ada apa aktiviti sangat pon yang bole ktorg buat...dah la ari sabtu tu cuaca mendung je pagi hujan lebat siokk wooo dah la ujan lebat ekon sejuk, tilam & slimut plak tebal tido rasa lena je...xmo bangun2 hahah...ok la meh kita tunjuk skit camane rupe villa yang harga RM1100/nite ni

ni pemandangan dari udara, amrul yg snap kat map note dia
 nak g ke bilik kena naik buggy ni sbab jauh gile klw nak menapak


villa ni ada 2 bilik, punye la eksyen aku amek satu bilik amrul amek sabtu bilik haha..tapi malam dia lari masuk bilik aku hahah mana bole nak tido jejauh
ni katil aku




 

ni pemandangan waktu malam





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

36 ribu orang memberikan idea bernas:

watyz said... [Reply to comment]

best nyer animun.... :)

Myra Jay said... [Reply to comment]

View malam cantik :)
Bestnyer, teringin nak merasa ;D

Myra punya bocer takleh redeem ari jumaat sabtu, kitorang kena p weekday :)

mama tisya said... [Reply to comment]

cantik tul...bertuah dpt free

mizz miaizzati said... [Reply to comment]

ei betuah betoi akak ni ye..selalu menang hehe

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

bestnye..free pulak tu..rejeki2..klu nk g sndr ni, xde la gayanye..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

siyes sgt besh tu!!

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

untungnyer dpt free...best giler tmpat die..cantekk

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

bestnya.. free lagi.. bukan senang nak dapat kan.. ;)
sonok! sonok! sonok!

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Mmg rezki bday boy :)

yumielufya said... [Reply to comment]

bestnyaaaaaaaa..dpt hadiah free,holidy dgn family..bertuah betul Nana ni!

Saya Disini said... [Reply to comment]

cntiknye..

SyaNa said... [Reply to comment]

untung ko
berkat usaha keras

Anje a.k.a Mummy_Balqis said... [Reply to comment]

bestnya, dapat FREE lagik best kan, bertuah nana...animun gitu

Gieyana said... [Reply to comment]

view mlm dier awesome..tp kalau x der apa2 kt sini sure borink kan...tp leh dok diam2 dlm bilik..ekekke..:-)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Fuhh...lawanya..seyes..beruntung nana!!

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

betsnyer animun tempat yang gojes macam ni kan? dh la preee....

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..cantiknya tempat holiday..seronok nya plus lagis eronok sbb free..menang contest..best2..!! congrats again!

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

kalau nk honeymoon sesuai ni beb..lawa la hotel ni....

# byknye n3 ko ttiggal..

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
super duber best sebab free haha

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
bese mmg gitu mj
klw voucher ni jarang bole guna weken
mujor kat sini bole pakai weken
xpe nnt ada lg ni contest adiah kat sini plak insyallah ada rezeki mj nnt

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tu la..
aritu dah dapat skali free stay
ni dapat lg
rezeki

Nana said... [Reply to comment]

@mizz miaizzati
:) alhamdulillah..
rzeki dik

Nana said... [Reply to comment]

@Ann@zanyra
hahhaha mmg pon
kalau g sendiri mmg xlah anne xmampu la hai

Nana said... [Reply to comment]

@AdaM Hawa
alhamdulillah...
gamba yg menang tu pon
amek guna iphone je
xsangka bole menang

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
tu la
kira adiah beday amrul paling mahal la ni hahah

Nana said... [Reply to comment]

@yumielufya
alhamdulillah....syukur

Nana said... [Reply to comment]

@Saya Disini
cantik sgt esp malam

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
alhamdulillah..
berkat tak putus asa pon ye juga haha

Nana said... [Reply to comment]

@Anje a.k.a Mummy_Balqis
alhamdulillah
rezeki sekeluarga

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
tapi xboring sgt pon sebenarnya sebab resort dia cantik jalan2 kt resort pon dah bes

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
alhamdulillah..
adiah paling mahal ni rasanya

Nana said... [Reply to comment]

@mamaRIFQY
tu la..
syukur sgt
dapat free

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
thanks..
syukur alhamdulillah

Nana said... [Reply to comment]

@Zura@Iwan
ahh mmg sesuai klw nak animun privacy hehe

GoldenPalmTree Sepang said... [Reply to comment]

Anyone interested to stay at golden palm tree with special rate..visit our blogspot http://goldenpalmtreesepang.blogspot.com ;)

GoldenPalmTree Sepang said... [Reply to comment]

Anyone interested to stay at golden palm tree resort with special price..visit our blog http://goldenpalmtreesepang@blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...