MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 3, 2012

dating dengan sifu

semalam dating ngan sifu..hehehe...sape lagi mz lah..sebenarnya mingu lepas dah jumpe mz kebeutlan kat food court giant batu caves, masa tu ngan membe2 opis, xbole nk borak lama sangat pon sebab xmo kacau mz tengah makan, masa last week tu memula nampak zharfan tengah bli air tau kt kaunter aku tgk eh...mcm kenal je budak ni...mcm anak mz je ni cecepat melilau carik mak dia...rupanya mz dok meja sebelah je hehe...

semalam plak mmg dah plan ngan mz nak jumpe atas urusan negara hahaha....janji last minit time lunch jumpe kat foodcourt giant..lama juga borak ngan mz..tq mz eh banje kita..& thank you juga banyak :) :) :), semoga allah murahkan lagi rezeki mz..banyak juga tips2 pasal contest dapat dari mz..




masa nak balik kelakar tau..dah cium2 pipi seme...skali masa berjalan menuju parking jalan sama2...sampai kat kereta tengok kete ktorg parking sebelah2 je hahaha...lawak btol


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

tunjuk ajar ku sifu..ahaha

SyaNa said... [Reply to comment]

bagus korg ni
rajin mencuba tu yg makin nampak hasil
aku ni hanagt2 tahi jek
ikut mood
mana nk nampak hasil

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

sifu MZ tunjuk ajar sy sm...hehe..

jodoh la tu beb..parking pon sebelah2 je..hehe

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

banyak plak kebetulannya...hehehehe...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg takdir berjumpe lepas jumpe kan..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

tingin nk jmpa uols berdua!!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

mata pejam ler plak :p

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Best ni dah jumpe tok guru :)

Wan Amira said... [Reply to comment]

MZ kenyit mata dekat kamera

amiey lee said... [Reply to comment]

huhu cmner leh paking pun dkt hahahah

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wahh bestnyer dapat tip :)

Karisma Izzah said... [Reply to comment]

bestnya dapat bertemu muka, selama ni dalam blog je...

saya ada tag kak Nana dalam GA ni. Kalau rasa terpaksa, tak perlu lah join ya. sekadar nak share blogpost.

serius ni, kalau rasa dipaksa/terpaksa, tak perlu join.
http://karismaizzah.blogspot.com/2012/10/giveaway-kelasss-kau-apa-rahsianya.html

terima kasih.

Karisma Izzah said... [Reply to comment]

bestnya dapat bertemu muka, selama ni dalam blog je...

saya ada tag kak Nana dalam GA ni. Kalau rasa terpaksa, tak perlu lah join ya. sekadar nak share blogpost.

serius ni, kalau rasa dipaksa/terpaksa, tak perlu join.
http://karismaizzah.blogspot.com/2012/10/giveaway-kelasss-kau-apa-rahsianya.html

terima kasih.

Pusat Bahasa Pelangi said... [Reply to comment]

wahhh dah jumpa sifu...best!!

mama tisya said... [Reply to comment]

jmpa sifu ...wah2 atas urusan negara....heheh

tiefazatie said... [Reply to comment]

mmg ada jodoh!hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...