MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 4, 2012

di lantik menjadi model ubat gigi DARLIE

2 minggu lepas darlie ada call...katanya nak buat photoshoot untuk iklan ubat gigi darlie..tekejut aii...cam nak fengsan kan tetiba bagitau nak kita jadi model ubat gigi..pihak penganjur pesan gambar ni jangan di publish lagi sampai arini baru boleh publish kalau tak nanti dia saman aku...kalau langgar peraturan..

ok lah..arini tiba masa yang sesuai untuk aku share gambar masa photoshoot untuk iklan ubat gigi darlie..

oih panas terik time ni mata xleh buka beso2 kecik je mata


 eh kasut xde?jatuh dalam lombong ke?haha..
.
ni plak versi ibu dan anak



dah cukup la sikit je xleh tunjuk banyak kang orang muntah...phuiiii model ubat gigi darlie konon hahaha...perasan nak mampos, gamba ni memang photoshoot semata nak join contest darlie hehe...sesambil bawa anak beriadah main taman menan bole maknye brangan jadi modle darlie tq encik amrul sebab tlg amek kan gamba kita..

mesti ada yang kata ye ye je siap photoshoot bagai semata nak masuk contest, emm...well xkisah apa orang nak cakap sebab kalau tak photshoot mana nak ada gamba pegang ubat gigi ni haha..kebetulan plak mmg kat umah pakai ubat gigi darlie, beli 2 kotak, 1 kotak tak buka lagi..kita mencuba je....kalah menang tu adat pertandingan,aku selalu pegang prinsip JANGAN LETAK HARAPAN UNTUK MENANG, cantik mana gambar kita pon ada orang lain yang lagi cantik gambar nya..kreatif mana kita pon ada lagi orang lagi kreatif dari kita, menang alhamdulillah.. xmenang kita try contest lain plak :)

entry merapu sebab xde gamba & cite nk update hahah..sorry eh kawan2 minggu ni cam bizi sikit xleh bw sangat blog korang

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

38 ribu orang memberikan idea bernas:

fiza said... [Reply to comment]

Ishhhh...ingatkan betul2 lah tadi. Cantik2 gambar nih.

fiza said... [Reply to comment]

Ishhhh...ingatkan betul lah tadi. Cantik2 gambar nih.

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

amrul amik..egatkan deah...pandai amrul ni...mmg mati2 egat jd duta darlie...takpe join selagi boleh join kan...

Afasz said... [Reply to comment]

semua gambar cantik. ada rezeki , insyaAllah :D

nana slalu bertuah n murah rezeki

Miza Yusof said... [Reply to comment]

usaha tangga kejayaan :)
pedulikan ape orang cakap. hehe
good luck kak nana :)

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

mmg putih gg ko....hikss...

kalau aku join best gk ni..sbb trade mark aku...senym nmpk gg...tp gg x putih mcm ko..hahaha...

nk kena beli ubat gg darlie ek beb?

Masya said... [Reply to comment]

nana selalu murah rezeki kalau join contens.. memang jari bertuah.. gambar² cantik.. mesti menang ...

mama tisya said... [Reply to comment]

manatau ada rezeki jd model darlie sbb menang nanti...hehehe

mulut org mmg camtu kn...best apa photoshoot..depa jeles tu kalo komen gtu..hehehe

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Igtkan bebetul td heehe..btul tu jgn letak harapan tggi sgt utk menang

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

serius sangat..mcm model iklan daa...hahaha

memang mula2 percaya je..anyway..good luck!!

fieda said... [Reply to comment]

pasti boleh menang ni..

Nur-nba said... [Reply to comment]

Serius cantik.. kalah model iklan yg sedia ada.. Insya-Allah memang boleh menang ni..Good luck ye..lama betul tak singgah sini..

SyaNa said... [Reply to comment]

hehee ingat betul
tp insya Allah boleh menang ni
tgk gaya kesungguhan ko, ada tu rezeki ko

Anje a.k.a Mummy_Balqis said... [Reply to comment]

tak pe berps tu adalah best leh release tension kan, kita minggu ni nak berps untuk contest gak...catyok2

Wan Amira said... [Reply to comment]

gambar kenang- kenagan ape salah nyer :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

wish u gud luck nana..
mmg sume cantik gambar tu..
tak sia2 beli kamera mahal.. =)

Nana said... [Reply to comment]

@fiza
hahah xlayak nak jadi model nye

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
heeh tu la
xsangka plak amrul ada skill sikit
bese dia main amek je

Nana said... [Reply to comment]

@Afasz
kalah menang tu letak tepi kan
saya tak suke nak target2 menang
lgppn memang suke amek gamba haha
camni la jadi nye

Nana said... [Reply to comment]

@Miza Yusof
hahah thanks
akk memang xkisah orang nak cakap apa pon
kadang orang tu cakap je lebih
apa pon takde

Nana said... [Reply to comment]

@Zura@Iwan
dah abes pon contest ni beb
ahh kena amek gambar ngan darlie

Nana said... [Reply to comment]

@Masya
amin...
kita usaha je
kalah menang
seme rezeki allah kan

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
haha
so far xde yg komen mcm tu
tp kita tau
dalam ati orang kan..
depan je baik
blakang kita tuhan je yg tau

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
hahah
saje memeriahkan suasana

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
hahah
berangan je jadi model iklan

Nana said... [Reply to comment]

@fieda
amin..
kalau ada rezeki ada la kan

Nana said... [Reply to comment]

@Nur-nba
heheh thanks yea..
sape la saya
kalau nak dibandingkan dengan model sedia ada
jauh panggang dari api

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
hahaha
amin2
mana tau masin mulut kau kan

Nana said... [Reply to comment]

@Anje a.k.a Mummy_Balqis
owh yeke
good luck yea

watyz said... [Reply to comment]

insyaAllah... kalo dh rezeki x kemana.. eh cantik ke gg tu?? hahhaha

amiey lee said... [Reply to comment]

hahaha apapun ko ttap model kitorang heee... cntik weii gmbar...kalau laki aku yg snap ko akan tngok muka aku tanpa kaki..atau kaki tanpa kepala hahahahhaaha

MRS Rongoks said... [Reply to comment]

cantiknya !hihihi

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..dasat2..hee..all da best!

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

Pergh..ingat betol2 td. Tp kalau btol pn apa salahnye. Sesuai je jd duta darlie.gambar sume cntek2 plg suka yg 2nd last tu. Damia n mama dua2 fotogenik!

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wahhh ingatkan betul dah tadi :)

Takpe, gambaq semua cantik, Good Luck k ;)

Tina khid said... [Reply to comment]

cemane? Menang x?lambt follow..nice pic..tringin nk tau dpt ke x...hehe...

Tina khid said... [Reply to comment]

nice pic..lmbt komen tp trngin nak tau menang x contest..cntik sgt pic2 tu...

Nana said... [Reply to comment]

@Tina khid
Heheh alhamdulillah menang dapat diomand 0.32 carat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...