MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 24, 2012

egg tart kfc.

.first time makan egg tart kfc, punye la dah lama menda ni keluar dari tahun lepas kot tapi tak penah kesempatan nak bli lagipon tak seme kfc ada kan menda ni..last week time lunch ajak opismate makan kt kfc sebab musabab utamanye nak try egg tart.

mak aiihhhhh sedapnye..xsama macam egg tart king sangat lembut & sangat lemak berkrim.tapi xleh makan banyak, jadi muak.makan 3 je lagi 3 tapau bawa balik opis, ni kfc kat sri gombak ktorg g makan

kalau cam gini punye sedap pasni bole bli lagi hehe
satu kotak ada 6 RM10 lebih

Published with Blogger-droid v2.0.9

5 ribu orang memberikan idea bernas:

shera haifa said... [Reply to comment]

xpnh tau pun kfc ada egg tart.. kesian kat dri sndiri

iduraz said... [Reply to comment]

mmg sedap..suami kita n kita pon minat

Myra Jay said... [Reply to comment]

Kena try la pasni, tp rasa macam tak penah nampak lagi.

Sharinginfoz said... [Reply to comment]

memang sedap egg tart ni

Ezna said... [Reply to comment]

me suka egg tart....nak buat x reti so tunjuk2 jek la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...