MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 19, 2012

fazura vs adi putra mana satu pilihan?

aritu kan ada dapat jemputan hitea ngan fazura datenye 21 oktober semalam tetiba dapat sms...menang 2 tiket wayang aku terima nikahnye dan menonton bersama adi putra pon date & masa yang sama dengan event fazura tu..aiseh man..memula hitea fauzura dapat satu jemputan tapi aku pesan kat akak mjalah jelita tu kalau ada kosong 1 aku nak bawa kawan konon nak bawa si nana keding yg suke ngan fazura tu haha...last2 semalam akk tu call cakap ada lagi satu tempat kosong untuk hitea fazura

dah dalam dilema plak mana satu nak pegi..antara fazura &adi putra...mesej diah..dia kata nak ikottt tengok aku terima nikahnye..si mia plak ari2 tengok iklan cite ni kat tv ari2 dok ajak tengok cite ni jadi setelah di timbang tara...aku pilih untuk dating sama adi putra hahaha..babai pajura...xpela dulu dah penah jumpe pajura xkisah sangat...

ingat nak pass tiket tu kat nana keding dia plak xleh last mnt ada plan sabtu ni so aku kasik kakak aku je la..2 jemputan hitea tu..

contest ni dekat fb
dia suh pm details sape yang nak tgk cite ni free
apa lagi cecepat pm xsangka plak terpilih
bole date ngana adi putra buat kali ke2 hehee
damia ngan uncle sabun hahaha..dia ingt lagi jumpe ngan adi putra masa event sabun dulu


Published with Blogger-droid v2.0.9

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

Serba salah juga nih...:-)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

2,2 hot!

mama tisya said... [Reply to comment]

bgs2 pilih mr hot..hahahha....dh tgk 2x akuterimanikahnye:)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Hmm..beruntung nana..tahniah!!

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah...sampai 2..best best..congrats Nana!!

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Ady putra pun best gak ;)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

best dapat tiket free ni..

adeqmas90 said... [Reply to comment]

yeahhh..bole lar bg tiket hitea with pajura kat kite kn.. hehehe.. ;)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Okla dok area sana senang..

Kalau Myra yang dapat konpem tak dapat p... ;D

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

sedey pajura ko babai die,hahaha

eRiNsZ said... [Reply to comment]

kciwa fajura tau... sob sobs sob

amiey lee said... [Reply to comment]

wahhhhh bestttt besttt

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

dua2 ko dpt...bestnya...dlm delima ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...