MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 9, 2012

good job damia!

sabtu & ahad lepas kan tido umah deah..masa ari ahad tu memasing tak de aktiviti..deah tanya nak g mana arini?aku cakap xde g mana..sambil jalan g dapor..buka la peti ais..skali ternampak botol sunsweet.eh diah..ko xde projek arini kan?apa kata kita amek gamba mia masuk contest sunsweet jom! elok la ko ada botol sunsweet ni xyah g beli..ahhaha..spontan je kuar idea.
dah la masa tido umah deah tak bawa baju lebih sebab ingt nak tido 1 malam je..memula tu pakai kan baju mia yg pakai ari sabtu tu...ingt nak amek kat bawah umah deah je..pastu tetiba plan btukar..aku ajak deah amek gamba mia kat tasik datok keramat, dekat je ngan umah aku, alang2 tu balik umah tukar baju mia..

cari2 baju yang sesuai skali ternampak skirt kembang yang adik aku kasi adiah kat mia dah lama dah dia kasi tapi mia xpenah pakai sebab xde baju yang sesuai..kebetulan lagi ari sabtu lepas ada bli cardigan mia kat jj tengok2 eh sesuai plak cardigan ngan skirt tu...tros tukar kostum mia..jadi ala2 penari ballet hehee..deah kemain rajin tolong makeupkan mia..padahal aku tak suruh pon 

ni lepas di makeup oleh diah mia mmg suke bab2 makeup ni dah ari2 tgk tutorial makeup barbie kan youtube kan..kembang2 idong orang makeup kan dia hahaha
 mencari2 port yang sesuai utk photshoot
 ewah mak nye dah mcm manager dah haha..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tadi dah tengok behind the scene kan..skang ni kita tengok hasil2 bidikan deah 


gamba ni aku edit kasi black & white pastu botol sunsweet je kasi kalerkan..
konon mcm nak buat lain dari yang lain sebab gamba peserta lain xde mcm tu..
skali dah buat ada orang tiru hahaha...  lantak la kau
susah gile shoot ni bape kale suh dia lompat perfect je nampak terapung di udara
 gamba ni cite di sebalik nye
aku suh mia baring gitu, pastu tengok kamera senyum nampak gigi senyum luas2
skali mia selamba je bole tambah
mia letak tangan kat sini ye?hahah pandai plak dia yg ngajar ktorg
 suke gambar ni..nampak mcm penari ballet ahahha
 ni pon sama..dia kasi idea nak letak tangan kat dagu hahaha..adoi mia..over sudah ni xdan mama kasi arahan dia dah pandai2 buat gaya sendiri
masa amek gamba ni ada la 2 orang budak naik moto benti tengok ktorg amek gamba mia..
budak tu tanya "kak ni artis ke kak?" haha..aku gelak je..ingatkan mia tak dengar sebab deah soh dia posing nak amek gamba kan..skali masuk dalam kete
mia dengan banggan nye cite, eh mama tadi ada orang tanya (tanya tu maksud dia cakap hehe) mia, ni artis ke kak?ceh.ceh perasan la tu hahaa
 gamba ni lawak btol...deah snap banyak kali nak nampak kan botol tu kena campak tapi masa mia campak tiba2 label dia plak boleh terkeluar dari botol...haha..nampak mcm unik kan gamba ni lain dari yang lain, tu diah suruh juga submit
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

40 ribu orang memberikan idea bernas:

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

ada bakat lah mia ni...harap2 mia berjaya dlm contest sunsweet tu...meh nk tolong vote...hehe

nur anis said... [Reply to comment]

gambar last tu memang unik la..lain dari yang lain tu..:)

~ain said... [Reply to comment]

sweet sangat mia ni! cium kang baru tau!.. heheh

Pusat Bahasa Pelangi said... [Reply to comment]

memang dah ghupa artis mia weii...hihi...good luck

Zana Md Nordin said... [Reply to comment]

phewwittttt
gojesss ler miaaaa
pic sumer cantik2 belaka

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

heheh, ni baru betul...like mother like doter...weee....

mama leen said... [Reply to comment]

mia memang pandai posing...

watyz said... [Reply to comment]

cantik nyer gambar..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue ado tgk gambar black n white tu kat page sunsweet tu....ado la gambo mcm mia tu..kikikkik...tp mmg terbaik la semua gamba...tunjuk kat akob..akob kata mia ada harapan grand prize ni

SyaNa said... [Reply to comment]

mmg berbakat la mia ni
insya Allah menang tu nnt

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg ada bakat ..ikut jejak mak die ni...glamer mia artis..tau ek die..hehehe

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

silap ruang komen rupanya hahahaha

FidDin said... [Reply to comment]

makin besar makin cantik mia..pandai mia posing..ade talent jd model ni..semoga berjaya!

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

akak sker gmbr last tu.. unik. huhu

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Mia bleh jadi model kanak2 la..comel2 belaka ;)

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

comey2 la gmbr mia...pndai dia posing yer...

gud luck mia..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Good luck..blh menang ni!!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

comel pics mia :)

Falsya said... [Reply to comment]

miaaa koyo gedikkkkkk!!!!!!..hahahahahaa..cantik okayh semua gambo2 tuh..syabas bete..

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

awwwwww..cantekkkkkk..

cantekkkk mia mekap..

cantekkkk mia pakai mini skirt gegirl2 tuh...

cantekkkk mia posing...

suke lah tgk..^__^

gud luck kontest tu yek..gmbar sume cung..

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle
hehe thanks
xde kena vote pon contest ni

Nana said... [Reply to comment]

@nur anis
hehe tu la lawak btol

Nana said... [Reply to comment]

@~ain
heheh cium la

Nana said... [Reply to comment]

@Pusat Bahasa Pelangi
hahah perasan dia org kata dia artis

Nana said... [Reply to comment]

@Zana Md Nordin
thanks..
kembang la mia klw org puji ni hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
hahahha
asah bakat

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
diah yg amek heheee

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hahah
amin2
masin mulut sue mana tau kan
xmenang pon xpe
contest ni xsusah pon
xde voting

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
amin2 hehee

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hahhaa
dia yg ajar kita
pose2 tu
over dr mak ni hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@FidDin
hahah
xpela
xjadi model pon
model blog mama dia dah ckp dah

Nana said... [Reply to comment]

@PUANSTOBERI
heheh thanks kak

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
hehehe
dia klw dpn org dia malu nad
mana bole jadi model hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Zura@Iwan
thanks..
dia bab posing no 1 hahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
hehehe
xmenang pon xpe
kita da wat terbaik

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

hehe thanks

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
hehhee
well bese la koyo kan

Nana said... [Reply to comment]

@Lily@MamaZaraZareef
heheh tq2

tiefazatie said... [Reply to comment]

sgt nice!hee

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
hehe tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...