MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 16, 2012

good morning gold coast

ari sabtu tu pagi nye ujan lebat btol perghhhh siok nye tido serius xmo bangun rasa...tarik slimut dekat kul 8 baru bangun bekpes.ari sabtu bole tahan ramai juga orang kebanyakan nye chinese jarang nak jumpe orang melayu kat cafe tu.

so far ari sabtu memang ktorg abeskan masa dalam bilik je sebab nak keluar pon hujan kan..tengok tv, tido pastu dah tenghari tu baru keluar g pekan sepang cari makanan, kuar sampai pekan jumpe kfc, blasah je la makan kfc, pastu singgah supermarket tepi kfc beli jajan2 buat kunyah2 dalam bilik..

ni la dia kalau lama2 dok sini memang tak ada aktiviti yang menarik, dah la laut dia memang kotor xlalu la nak mandi..memang hotel ada sediakan mcm2 aktiviti ada paintball, go kart tapi cuaca tak berapa mengizikan nak buat mcm2 aktiviti sudahnye terperap dalam bilik sampai malam...baru btol kan gunakan sepenuhnya bilik yang rege RM1100 semalam hehe...

bekpes amrul nasi lemak dengan lauk penuh di pinggan
 ni bekpes orang konon nak diet ciput je nasi lemak
 mia xmandi pagi
 


 mia nak mandi tapi amrul xkasi sebab mendung ujan rintik2
 last2 balik bilik mia buka spa..hahah dia urut daddy, cari uban la apa la

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

hah lepak bilik berspa hasiltgn mia lg best ye..hehehe

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

pemandangan yang cantik di situ.. gold coast..

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Santai jek dok bilik..mnyak syiok!! =)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

betoi2 menghabiskan masa kat dlm bilik ni

zety said... [Reply to comment]

kalu aku pon menikmati abis2an bilik 1k+ tuh,hahaha

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

honeymoon sakan tu nana hehheh lg 9 bln dpt hasil ngeh ngeh ngeh

Saya Disini said... [Reply to comment]

bestnye..sedp tngk makanan

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

mmg mls bgn la kalau sejuk2 ni..haizzz....syok ye honeymoon nie..opsss tlebeh suda....haha...

nasib baik ko tnya gk psl bekpes tu kan...idak syg x dpt..

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hahah tu la
ari ujan kan xle g mana

Nana said... [Reply to comment]

@AdaM Hawa
kalau air dia jernih lagi cantik

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
tu la duduk dalam bilik dia pon dah bes xyah kuar

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hahah xleh kemana sue ujan je smpai ptg

Nana said... [Reply to comment]

@zety
hahahah tau xpe bile lagi nk lenjan

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hahah ala mz
xleh animun la bendera merah hahha

Nana said... [Reply to comment]

@Saya Disini
makanan not bad

Nana said... [Reply to comment]

@Zura@Iwantu la naseb baik aku bkerasa
nak juga bfast
klw wat dono je sure xdpt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...