MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 15, 2012

happy 29th birthday daddy!

wah...beznye orang tu kan..dua kali kena seprise tahun ni hahaha..xpe kita cite seprise yang pertama dulu, ni lain yang di rancang lain yang jadi....memula memang dah tempah kek, ari khamis budak buat kek anta kat umah..dia tanya akk nak makan kek ni bila?aku cakap la aku nak bawa g sepang ari jumaat tapi ari ahad baru nak potong skali fyda kata ishh tak bole kak nanti kek ni cair...

alamak...tros blank kejap.aiseh mcm mana ni...nak celebrate kat mana plak ni...last2 kuar la idea okeh tau...mana nak celebrate, memandangkan kami seme ada projek mega ari jumaat lepas kat warisan rimba kemensah, makanya plan di tukar last minit, celebrate kat warisan rimba..

kek tu masa fyda anta ari kamis kul 11, aku terpaksa plak anta ke umah diah sebab amrul nak balik malam tu, kantoi la letak kat umah nanti dia nampak...ok la diah letak bawah kipas kt umah dia esok pagi bawa skali g warisan rimba..(tapi kek still cair wlpon letak bawak kipas, kek fondant xle letak dalam peti ais)

diah memang dah pegi warisan rimba awal2...aku ngan amrul follow kemudian, smapai je warisan rimba aku suh amrul tunggu dalam kete konon kasi alasan nak jumpe kakak owner chalet jap..padahal nak pass kamera kat diah hahaha...sampai dalam chalet aku pasangkan lilin, pastu baru panggil amrul datang, kek sorok belakang beg..

amrul sampai je kat meja baru bawa kuar kek..hahah garu2 kepala kawan tu...terkejut tengok kek helikopter...hehehe..menjadi lagi seprise yang ntah keberapa kali tah xkira hahah..tq diah sudi berkomplot..

kedatangan tetamu kehormat
 kek ni dalam 1/2 kilo RM75
aku request nak heli seketol atas dia
pastu tulis daddy 29
yang rantai askar tu fyda sendiri yang punya idea kreatif!!
dalam dia kek coklat
masa ni dah cair sikit aku xleh nk amek gamba masa dapat kek tu malam khamis takut kantoi amrul buka kamera jumpe plak gamba kek dia kan hehe
tengok orang tu dah garu2 kepala hahaha
eh siap ada kucing plak ahli tambahan hehehe
 fuhhhh


 happy birthday yang..sorry kita terpaksa celebrate 3 ari lebih awal memandangkan arini 15.10.2012 kan awak keje..(pagi tadi baru amrul balik kluang terlupe plak nak wish beday hahah...)
 potong kek

sumpah sayang giler nak potong...balik umah nak bagi2 la kek ni kat anak buah seme adoi...sayangnye hahaha
sape nak oder kek lawa ni bole g kat fb cari nama fyda farid
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

38 ribu orang memberikan idea bernas:

MRS. K said... [Reply to comment]

hepy besday dedi

Anje a.k.a Mummy_Balqis said... [Reply to comment]

sama bulan denagn balqis, happy birthday, semoga dipanjagkan umur & dimurahkan rezeki, lain dari lain keknya

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

helikopter tuh mmg sangat chanteq.mmg menjadik la..kalo kite pon mmg syg nak makan

Mrs.Imran said... [Reply to comment]

cantik nya kek...klasikkk...hepi besday

mummy_ayu said... [Reply to comment]

happy buzzday Amrul...wah..siap ada heli lagi atas kek..cayalah!!

mama tisya said... [Reply to comment]

hah surpise amrul dpt kek heli...kek fondant mmg tkleh ltk dlm peti ais..kena ltk tmpt ada ekon...oh p warisan rimba sbb projek mega..hehehe

atty's said... [Reply to comment]

cantik giler..kek
happy besday daddy damia

watyz said... [Reply to comment]

happy birthday amrul... :)

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Bestnye dedi dpt surprise

Amyra Chuari said... [Reply to comment]

unik kek tue... suke3...

LizHairi said... [Reply to comment]

hepi besday to amrul....

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

siyes sgt kreatif kek ni..
epi besday daddy mia--moga mia2 cepat dpt adik hehhe boleh ker ucapan bday gitu ;)

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

alo suwittt..weh,best giler gmbr korang selam2 dlm air, gudluck nana!!

Qhaifa Nur said... [Reply to comment]

keknya cantiklah....
hepi besday.....

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

happy bufday amrul..nak sikit kek

ieda said... [Reply to comment]

aloor sweetnyeee
sampai garu2 kepala dpt suprise bday kek .. kek lak cute ..
memang terbaik lahh heli tuu ;)

eppy bday buat hubby nana !
semoga dipanjangkan usia ...

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

slmt ulangthn kelahiran daddy Mia...hehe

sweet la beb.....

cake tu pun cute la..syg nk mkn kan..hehe

Myra Jay said... [Reply to comment]

Cantik sangat kek ni :)
Kalau myra sayang gak nak potong ;D

mama leen said... [Reply to comment]

memang smart la kek tu :)

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K
thanks!

Nana said... [Reply to comment]

@Anje a.k.a Mummy_Balqis
ahh la beza 2 ari je kan hehe

Nana said... [Reply to comment]

@mamaRIFQY
ahh puas ati sebab design dia mcm yg kita nak cuma ada sikit2 je xsama

Nana said... [Reply to comment]

@Mrs.Imran
thanks hehe

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
heheh dah lama tingin nk bg dia kek mcm ni

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tapi kek fondand bole cair ke

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
tula cantik kan

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
thanks

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
hahah garu2 kepala dia

Nana said... [Reply to comment]

@Amyra Chuari
hahah comel kan

Nana said... [Reply to comment]

@LizHairi
thanks

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
ahahah saya aminkan mz nye doa
tu la kreatif kan cantik gile kek ni

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
hahha thanks

Nana said... [Reply to comment]

@Qhaifa Nur
cantik kan
naseb baik bole simpan heli tu

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hepi beday sue juga

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
heheh thanks kak
cute kan kek tu

Nana said... [Reply to comment]

@Zura@Iwan
thanks

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
cantik kan mmg sayang rasa nk ptg naseb beli tu bole simpan

Nana said... [Reply to comment]

@mama leen
kreatif orang yg wat kek ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...