MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 10, 2012

house restaurant at e@curve

ari ahad memula mmg xde plan.. tengahari tu amek gamba mia kejap kat tasik area umah, pastu balik umah rest..xlama deah call plak ajak g ikea..ok la..dah kita dok bujang jalan je la..dok umah pon bohsan juga..g ikdea mcm bese la.teman deah je bese nye dia kan pelanggan tetap ikea..dok bli brg2 pisapan deco2 kawen dia mana yg xcukup lagi..

pas abes g ikea singgah e@curve nak amek voucher house yang aku menang aritu..kolek kat info counter pastu tros g house makan...memula masuk aku tanya staff dia dulu vohcer ni bole ke saya nak gunakan terus?dia kata bole..& dia tak de mention yang voucher tu hanya sah dalam satu resit SAHAJA...

ok la..dia oder nasi goreng kampung  ngan lemonade, aku plak amek lasagna & watermelon juice...skali time bayar minta la bil...tgk RM83 aku konfiden hulur voucher RM10 6 keping +rambah cash lagi RM23..skali staff dia kata kak..voucher ni hanya sah guna utk 1 resit sahaja.aiyomaa!! tadi masa aku tanya kat kaunter masuk dia xde cakap plak mcm gitu....dah ..nak wat camne dah dia kata gitu rules dia...makanye hanya boleh guna skeping je voucher RM10 tu..kat belakang voucher xde plak tulis tnc dia mcm gitu..

mujor makann situ seme sedap2 xkisah la kalau bayar mahai sikit pon klw makanan sedap..& mujor juga time tu duit dalam wallet mcm lebih dari biasa..hisshhh....lenkali klw menang voucher  gini harus call utk tanyakan kepastian tnc voucher

girls day out
kasut aku & deah sama kaler je lain hehe xabes2 seme mest nak sama
kasut tu bli sama2 masa g jj sabtu lepas
 diah amek gamba..dah tu dia kata eh na..kurus la dari belakang ceh ilusi
,
btol la..dia kata kurus dr blakang aku amek lg skali ek..
ceh ilusi seme tu sama je xde kurus
.
voucher RM60 yg dikolek kat info counter e@curve


 lemonade RM10.90 & watermelon RM10.90
beef baked lasgana SEDAPPPP
RM23.90
besar giler portion aku makan suku je pastu suh dia tapau...xabes 
diah makan nasi goreng indonesia RM29.90 rasanya nasi goreng ada ayam, ada sate 3 ketol sedap nak mampos...gamba diah xamek plak dah lapo dia xdan snap hehe
.
dua2 gedik
.
kepada restoran house, di harap bole betulkan voucher ni sebab tnc tak jelas...patut masukkan sekali tnc voucher ini hanya sah digunakan dalam satu resit sahaja, baru kita tak confuse
apa2 pun saya sangat puji makanan kat sini sangat SEDAP!
Published with Blogger-droid v2.0.9

8 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

aku ni jarang dapat makan cam gni tau...sobs...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Nmpk sedapnya!!

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Oo maknanya utk 1 resit bleh guna 1 voucher je ek??? Hmmm, meh 1 voucher, nk try mkn situ, hehehe

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

nasib baik ada duit lebih...hehe

tu la kt blkg vch x de mention ye...hhu..

tiefazatie said... [Reply to comment]

ciannya..mmg lain kali kne tanya btol2 nie..

nasib baik sedap..tp harga die..nangis..T_T

mama tisya said... [Reply to comment]

die tk tulis kt voucher tu kn..tp mmg sllau gtu kn...tp nasibaik sedap makanannye

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

alahaii....mcm tu lak jadinyerrr..oh yang ni la ye yang nana komplen tu

Anje a.k.a Mummy_Balqis said... [Reply to comment]

best2 tak pasal2 dapat free vou lagik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...