MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 3, 2012

JOHNSON'S® baby Over 100 Years of Precious Moments

aritu saje submit gambar kat JOHNSON'S, submit sekeping je gambar. kalau terpilih nanti JOHNSON'S akan upload gamba kita dalam precious moments video. saje la konon nak muke kita terpampang dalam JOHNSON'S haha..skali gamba tu terpilih..antara 3000 keping gambar 100 je terpilih, tak sangka anta satu gamba je pon terpilih

sape yang nak try masuk la sini
mana tau gambar korang terpilih plak bulan depan

 gambar aku mula2 sekali minit 0.06 :)


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

cute betul anak-beranak nie...

Gieyana said... [Reply to comment]

congrats..glamer gk nie..:-)

YaNa Yassin said... [Reply to comment]

Waaah, dah jadi model

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

cun pic tu!!

SyaNa said... [Reply to comment]

ni menang hadiah ape plak ni??
hehe tahniah wei
vangga mak

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

TAHNIAH BEB...GLAMOR LA KO JAP YE..

Myra Jay said... [Reply to comment]

Tahniah ye, gambar ni memang cantik, jelas keceriaan :)

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

dh tgk smlm..
cun! :)

Aisyah Husaini said... [Reply to comment]

comel n cantik sangat gambar ni tau. lau kite juri pun pilih sebab background pun cantik damai je tgok
: )

Pusat Bahasa Pelangi said... [Reply to comment]

hehe..samalah kita, hantar sekeping jer...terus terpilih..alhamdulillah

amiey lee said... [Reply to comment]

sukaaa sgt tgk gmbr tu

Deela Nordin said... [Reply to comment]

dh tgk tp tadi baru perasan. eh mcm kenal jer hehe

=)

mama tisya said... [Reply to comment]

sama2 sengih nmpk gg cun

Nur-nba said... [Reply to comment]

Suka gambar ni... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...