MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 18, 2012

jumpe artis yang tengah meletup2

kami memang di jodohkan untuk berjumpa....sangat kebetulan...sebenarnya ktorg plan nak makan kat the curve ni ari jumaat lagi sebab aku dapat voucher yang house restaurant pos ari jumaat tros wazap gefren set ngan diorang ahad g makan celebrate bedya amrul skali...

masa ari ahad nak check out kat golden palm tree si nana wazap kata shila amzah akan buat show kat the curve kul 3, wahh cantik lah tu...ktorg pon dah booking restoran tu kul 2.so lepas je ktorg celebrate beday amrul tros ktorg g kat tengah2 the curve tu tengok2 shila dah start nyanyi dapat la juga ktorg layan 3 lagu dari shila, lagu2 kemenangan shila masa kat shahngai aritu frover love, grenade & zheng fu..

lepas je shila abes nyanyi deah tros g kat shila pastu shila ingat diah lagi sebab aritu kan deah penah jumpe shila kat bora ombak, masa jumpe kt bora tu shila yang datang kat deah dulu dia ingat dia dia cakap ni peserta safi kan?hehee..dia g kat shila tu sebab nak pas kad kawen dia..shila cakap owhh awak dah nak kawen yea...tros lepas tu aku g kat shila, hai shila ingt tak saya?pastu dia mcm cuba nak ingt bila aku cakap ktorg yang menang safi last year baru dia kata owh.....korang yang menang aritu ye?pastu terus peluk cium2 pipi haha..orang tengok semacam je pehal diorang ni kongker plak si shila

sempat la ktorg snap 2,3 keping gamba ngan shila..

masa ni snap dari jauh je shila dalam gelanggang takraw
masa dia nyanyi orang cina seme kerumun tau siap rekod bagai
sebab shila nyanyi 2 lagi cina
meremang woo dengar shila nyanyi live


time ni diah g kat shila, then shila ingat diah tu dia tros peluk2 mcm jejak kasihan tu haha cis amoi ni kacau je tau xdapat amek gamba diah peluk ngan shila
sama2 la kita tunggu shila datang ke tak nanti deah kawen haha..kad kawen deah dah ada kat shila dah
ni dah mcm reunion juara safi balqis dengan dutanya hahah..
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

hebat kwn ngan retis...siap peluk cium..hehehe...tp sore shila mmg best

Mrs.Imran said... [Reply to comment]

jgn kata dengar live meremang..dengar kat tv or radio pun meremang jugak suara dia...best2 jumpa dia...

Anum Shukri said... [Reply to comment]

wahhh...bestnya dapat jumpa shila...

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Makin cntek an shila ni bila dh pakai tudung..dia cam falsya ngn nana bob x? ;)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

x perasan la tu shila...memasing dah ubah style kan....mmm..best tu..pasni menag lg, leh cuti sesama...terbaiknyer...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

she's so pretty ;)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

suka shila amzah..chomel sejak bertudung nih..

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

cantik shila lps bertudung kan..

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

ecehhhh..dah jadi member kamcing dah dgn shila yek..^__^

Saya Disini said... [Reply to comment]

wah..bestnye

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

phewwit!!!

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

cute la shila....sora dia mmg sedap...

amiey lee said... [Reply to comment]

aku ari ari pasang mp3 yg shila nyanyi masa kat china ritu hahaha besttt sgttt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...