MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 10, 2012

kasut kegemaran saya

sabtu lepas balik keje g jenjalan kt jj, saje ngabeskan masa ngan si diah, nana keding pastu laki nan pon skali haha..adoi si laki nana memang mak jemah skit...xkisah je nak kuar sesama ngan ktorg...kepala olak gile seme tu pasal bole masuk.

masa turun eskelator kat bahagian kasut dari atas terpandang satu wedges yang sangat memikat hati..sampai je bawah terus amek wedges kaler kelabu tu, sarung2 ngam2 skali masa nak beli suh dia amek yg lain tinggal display je kak..kata budak promoter ishhhh selalu gini kalau g bli kasut yg berkenan di hati tu sure tinggal display je

ahh lantaklah display pon display la..hati dah berkenan..aku ni dah la susah nak berkenan dengan kasut..dok pakai la wedges itam beli kat wangsa walk tu sampai dah naik lunyai..sedap & selesa tu pasal tak suke tukar2 kasut...ni kasut ni pon sama selesa mcm kasut itam burok aku..deah pon bli juga wedges kaler itam sama mcm ni tapi dia nye rendah sikit.ingat nak bli kaler itam juga tapi xde warna itam bole la kelabu pon lawa

harga before less RM59.90 pas less dapat RM53.90 sure aku akan pakai sampai lebam ni...



Published with Blogger-droid v2.0.9

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Cantik!!

Amyra Chuari said... [Reply to comment]

Simple but nice...

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

cantik dan nampak cam selesa...
aku cam ko la, pakai kasut kegemaran sampai lebam jugak

its me said... [Reply to comment]

erm..samela kite nana...sandal yg ade kite gune sampai lunyai..sabtu lps jln2 ngn en.suami..tibe2 terberkenan ngn satu sandal tu...pastu tibe2 yg lg 1 pn mcm suka jugak..dhla kite ni spesis susah nk berkenan ngn kasut..en.suami pn dgn baik hati suruh beli2 skali..dia ckp kalau tk beli entah bile nk beli lg...and lg 1 kn nana...1st sandal yg kite suka tu pn..tinggal yg disply je..grab je la...huhuuhu...

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

cantek ;)

tu la perasan gak, nana mesti pakai wedges itam tu pegi mana2..hehe
(slalu tgk dlm gmbr)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

yg penting selesa :)

Lyaa Suriany said... [Reply to comment]

WOOOOHOOO
cantik

watyz said... [Reply to comment]

cantik....

SyaNa said... [Reply to comment]

santek!!
harga gitu mmg patut pakai smp lunyai
hehee

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

yang penting hati dh bkenan..rembat je la kan..hehe

Qhaifa Nur said... [Reply to comment]

suka juga...cantik

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

nice n simple..suke....

tiefazatie said... [Reply to comment]

nice..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...