MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 12, 2012

kat mana nak beli pisau sembelih?

minggu lepas abah suh gugel kat internet, dia suh carik pisau nak sembelih orang opss bukan2 pisau nak sembelih lembu..hehehe..kan raya haji nak dekat..abah kan memang tiap2 taun keje dia kat surau tu jadi tukang sembelih..tahun ni surau kasik bajet suh blikan pisau sembelih hok power punye

acu cuba tra....carik pisau sembelih hok jenamo VICTORINOX, cubo carik kat internet abah nok bli...ok la...gugel tros jenama pisau skali tingg kuar blog SELANCAR FARM, memula call tanya kedai kat mana, abah nak g tengok skali dia kata xde kedai juai online je...hok aloh..orang tua kan mana dia nak beli2 online ni..dia nak tgk depan mata dia camane rupe pisau tu

deal punye deal..janji ngan tokei dia jumpe kat surau malam tadi, bawak skali pisau tu..abah kata kat kedai RM295 kat sini RM280. entry ni saya share kan khas untuk mereka kot ada nak cari pisau sembelih sila la ke blog selancar farm mcm2 jenis pisau ada.



 
p/s : tuan tanah kedaung bercuti arini 
tapi kita tinggalkan awak dengan entry2 autopublish seme :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Hanih Borhan said... [Reply to comment]

Victorinox?Balpo canggih sangat nama pisau,haha...

Mahal jugak ye pisau sembelih,taktau pulak...

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

ko p mana p mana...
p sepang ek...hehehe

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

ingt nk sembelih apa la nie..hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...