MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 18, 2012

last day @ golden palm tree

hari ke-3,cuaca dah tak mendung lagi...tapi nye susah gile nak bangun pagi tu tak tau pasai apa dia nye tido lena sungguh la..hagak nye aura tido bilik mahal kot otomatik tido jadi bez haha...bangun pagi tu tros g cafe untuk breakfast hari terakhir

masa ari ahad tu breakfast meriah sikit banyak pilihan makanan berat, tapi aku xmakan berat pon makan roti je..sebab konon siang nak makan berat kan xleh makan berat pagi2.lepas breakfast, balik bilik amek baju mandi  pelampung mia..sian plak dia 3 ari dok situ skali pon xmandi kolam, dah tu masa sampai ari jumaat ari dah nak malam, ari sabtu plak cuaca menjung pastu ujan rintik2 ari ahad tu la cuaca elok sikit bole la mia mandi kolam

dah abes mia mandi kolam rehat2 kat bilik kul 12 check out..abes la sudah percutian percuma kami 3d2n tajaan iconic vacation club...ingat lagi masa dulu tengok entry eyriqaz masa dia g cuti kat sini aku komen teringin nye nak holiday kat sini...tapi kalau nak g sendiri tak mampu la...alhamdulillah..allah dah tunaikan permintaan aku bercuti kat sini secara percuma, bukan sekali plak tu tapi dua kali...

ntah apa la yang kelakar sangat tu

puding roti sedapp

ni klw nasi tak lain tak bukan amrul punye
omelet cheese
amboi senang hati nampak ehehe




masa untuk pulang babai golden palm tree insyallah mana tau ada rezeki lagi dapat stay kat sini free akan aku tunggu saat tu :)gol

kitaorang lewat sikit je..kalau datang pagi2 sure dapat jumpe lee chong wei
sebab aritu lee chong wei ada pre wed photoshoot dekat golden palm tree



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Wish jugak dpt dtg sini..hehe..free jgk!!haha

Anje a.k.a Mummy_Balqis said... [Reply to comment]

wah best2 kita tengok pun teruja...bukan main Mia sonok ek....

atty's said... [Reply to comment]

cantik mia ngn dress

mama leen said... [Reply to comment]

bestnya... cantik baju poplook tu :)

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg kalo bilik mhl tkmo kuar bilik..kalo bole nk mkn pn kt bilik..hehehe...oh LCW pre wedding kt situ ek

Saya Disini said... [Reply to comment]

comeinye dia..bestnye dpt bercuti cam ni

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

walaupun free kan..di gunakan sebaiknyer..

Afasz said... [Reply to comment]

wahh pre wedd LCW la... pewiit. katanya gambar diorg ilang dek kerana pencuri amik pc diorg

Nurul Akmal said... [Reply to comment]

Wah memang best.. terbaiklah..

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Tu kolam mandi die ke? Besaunye! Wa, mia ada baju mandi baru la...oren kaler! ;)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

besh!!

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

akak pun teringin nak bwk anak2 bercuti kat sini, mesti bestkan

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

cantik la tmpt dia...gmbr ko pun cantik..hehe

amiey lee said... [Reply to comment]

bestttt sgt dpt stay hotel mahal.... bile la aku dpt ke sinun huhu... wei chongwei kawin kat tmpat aku nnti huhu..tapi dia buat malam sah sah la aku dh balik huaaaaa

abu888 said... [Reply to comment]

tumpang lalu...if sesape berminat nk stay kat golden palm tree dgn harga serendah Rm350 boleh lh msg or call sy. 012 2208140.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...