MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 2, 2012

last minit nye planning sangat BEST!

 ahad lepas.. sebenarnya plan lain...memang nak mengurut tapi bukan umah diah...ntah mcm mana tetiba atas sebab teknikal plan asal dah berubah..tetiba port mengurut pon berubah juga..port nye berubah last minit kat umah deah..serius ni mmg xde plan pon malam sabtu baru wazap2 ngan pasya, nana &deah pasal esoknye mengurut tumpang umah deah.

deah apa lagi cargas kuar idea nak masak nasi lemak..ngan aku2 jadi mangsa kena tido umah dia hehe...esok pagi buta bangun diah masak nasi, goreng ayam & goreng telor, aku buat sambal. beria2 dia siap amek daun pisang bawah umah lapik nak makan mcm kat kedai hehe...


kul 9 tu aku g amek nenek urut, nenek mah nama dia kat au3 jumaat lepas dah call boking dia kata nak urut.makanya bermula proses mengurut gile lama tak urut...urut spa & urut ngan nenek urut kan lain hehehe..last mengurut ngan nenek tu masa beranak kan mia dulu..arghhh gile sedap ketup ketap bunyi masa nenek tarik kasi longgar2 urat

sekadar gambar hiasan

pas turn aku, pasya plak mengurut, lama gile sorang 2 jam...pas pasya deah plak dari kul 9- kul 3 petang nenek tu mengurut..sian nenek..tu je dia mampu sehari bole urut 3 orang je..si nana keding jadi penanti setia..makan2 tgk tv, pastu makan lagi sementara ktorg seme sudah urut hehe

pergh...gile bestttttttttttt nenek urut ringan rasa badan...masa sebelum abes ngurut nenek ada angkat peranakan dia kata jatuh sikit, (moga2 ada rezeki pasni lekat hihihi..ni salah satu sebab nak ngurut ni kasi betul mana urat2 segala nak pregnant nye pasal kan hahaa...insyallah kata nenek..kita berusaha rezeki seme datang dari allah...)

si pasya nenek kata peranakan tinggi, so nenek turunkan sikit peranakan dia..deah memula xmo urut takut geli konon puiii sekali lepas urut baru dia tau best ajak repeat lagi 2 minggu hahaha....sonok btol ada aktiviti baru mcm ni..selama ni xterfikir pon nak masukkan aktiviti urut mengurut dalam aktibiti soSIAL ktorg hahaha...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

hahaha best tul mengurut pastu mkn2...hehehe..lama gk tk p spa urut2 ni

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

Sedapnya kena urut...tp tgh preggy nie...tunggu lepas bersalin nanti la...

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

bestnyer ngurut....siap ade makan2 lg...untung lah nenek tkg urut tu...hehe

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

aku pon suka urut kt bidan....

kalau blk kg..free pggey mkcik bidan mai urut...

#best...

SyaNa said... [Reply to comment]

lama gile aku x ngurut gini
dulu ade shiera cherating tu bg contact nenek urut kt Au tu..umah flat
best gile dia urut
tp skrg ni nak pegi jauh ke main

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

aku pun dah lama tak ngurut...last masa lepas bersalinkan iris kut...

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

terbayang kruk krak kruk krak mak bidan urut kan badan, hehe

Gieyana said... [Reply to comment]

weh..aku suk ayam goreng korang tue! Apsal nmpak sedap sgtttttttt....adesss!

Mengurut mmg best kan...ritu sempat sekali jer ngurut..:-)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

lama tak ngurut..sedapnya layan..

baju yg Iris pakai tu, Ayu beli kat FB Geng Borong..nanti Ayu add kat Nana kat situ..beli baju share2 secara borong..

~ana~ said... [Reply to comment]

sedap kan badan kalau lepas mengurut..rs sayang je nak buat kerja2 berat lepas tu...takut sakit2 badan balik..hahahah

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

berapa harga upah urut2 ni? me sgt sukaaaa kalau dpt diurut2 :)

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

wah mengurut ye!! Best jugak tu nana....tapi kite ni jenis penggelii

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

sambung tulis..geli kalo urut2 nii...hehehhee

Saya Punye said... [Reply to comment]

bestnyaaa mengurut.. boleh x nk dptkan no contact nenek tu... nak mengurut gak ni.. tgh cari tkg urut tradisional.. thanks eh sis.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...