MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 11, 2012

lunch @ hj shahrin low

sebenarnya ari jumaat lepas nak lunch kat sini, tapi tutup plak ari jumaat pekerja dia semayang jumaat..so tunda kepada ari isnin..kedai ni dekat je ngan opih, kat seri gombak dekat gile ngan umah pasya..haji shahrin low nama kedai dia...masakan cina menarik sangat sebab macam2 jenis makanan ada..tak pernah tgk menu2 tu kat kedai melayu kita..tengok menu banyak sgt jadi xtau nak makan apa ahaha...

ok la makanan dia sedap2 so far kan...baru 3x makan kedai chinese style gini semenya tak mengecewakan...abdullah chan, d templer, seme sedap2 makanan diorang..pastu menu memang lain dari yg lain

portion dia nama je small...tapi beso ya amat..makan 2 orang konfem tak abes kata kak ana..makan bertiga baru ngam soi seme licin.tq kak ana..banje ktorg makan...


antara menu nye mcm2 pilihan juling mata nak nengok banyak sgt makanan hehe

,
time lunch xramai sgt orang so xyah tunggu lama makanan kejap je sampai

seme amek air yg ada asam boi, kasturi asam boi, apple asam boi & kedondong asam boi
,
makan busattt
3 lauk + 3 nasi +3 air total RM59++ ok la kan xmahai sgt
.
butter prawn

ayam nestum


kailan ikan masin

Published with Blogger-droid v2.0.9

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Mrs.Imran said... [Reply to comment]

ok la harga tuh...makanannya pun berbaloi²..macam sedap je..lapar la pulak...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

1st time tgk ayam nestum tu

mama tisya said... [Reply to comment]

tu la dkt je ngan umh mak kita tp tk pernh try..adik kita kata sedap...

Saya Disini said... [Reply to comment]

sedpnye..

Falsya said... [Reply to comment]

Kat situ mmg sedap...aku pun dh lama xmakan..hahahahha

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said... [Reply to comment]

lnda mkn itik panggang kat kedai dia kat danau kota aritu sedap gak..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah...semua pun nampak best..harga pun ok...best2..

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

nampak best..especialy ayam nestum..die celup nagn nestum ker tu nana??

atty's said... [Reply to comment]

ya allah,.semua food nampak sedap2 belako

watyz said... [Reply to comment]

menyelerakan... :)

Miza Yusof said... [Reply to comment]

miza pun suka makan kat sini.
selalu makan nasi goreng cina mesti share dua orang. banyak kemain.
selalu order mesti mintak pinggan kosong. haha.

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

byknya menu dia beb...

ayam nestum tu mcm nice jek..x penah try..haha

Myra Jay said... [Reply to comment]

Ayam Nestum macam best je :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...