MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 2, 2012

mana nak cari JAR mcm ni?

 minta tolong kawan2...sape tau kat mana kita bole beli JAR mcm ni?skang kang pesen orang kasik gift time beday ke wedding ke kasi cake dalam botol gini kan.

mana nak carik ek botol mcm ni?aku rasa xjumpe lg botol ni kat kedai buat kek...kedai barang hantaran plak xsure ada ke tak sebab dah lama tak terjah kedai gitu.

klw ada sape2 tau mana nak carik bagitau eh..thanks




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

cik chinta said... [Reply to comment]

bli sni..murh (: http://missakalidaf.blogspot.com/2012/06/review-beli-doorgift-kat-mana.html

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

aaah la chanteq la bekas gini..nampak mcm exclusive gitu..xtau la pulak ade kat mane.tapi kan jalan tar sah2 banyak..tapi kedai mane..xtau la

teduhankasih said... [Reply to comment]

kedai Quality Pack kt KL ada jual ni...cer try ggogle...saya dah lupa address dia.hrp mbantu :)

MRS. K said... [Reply to comment]

Ada satu kedai kt puchong. Bakal pengantin slalu bli kt situ utk goodies

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, try tgk kat kedai jual brg buat kek sbb skrg ni kan femes org buat cake dlm jar ni...

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

nana,
try pi cari kat nilai

nadia said... [Reply to comment]

kalau tak silap nadia ada 1 kedai dekat chow kit, jual bekas bekas macam ni. xtau nama kedai tu nama ape, sori kak nana. tapi kedai dia tutup pukul 6 petang. dekat area kedai ubat EXTRA JOSHH. dia kedai2 bekas plastik and kaca.

miZz_nizZ said... [Reply to comment]

tula...trend skang kn?kalo bab kad kndri kn, kwn sy br beli seribu kad kwen. sgt lawa n sgt murah. die amek kt indon. mgkin bnde2 gini kena amek kt ngre yg mrh la kot ek..sy punya pndgn la.haha

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

alamak...tak tau plak aku...

Nuraain Sajali said... [Reply to comment]

Salam kak. Boleh try google Quality Pack. kat situ ade jual this kind of jar. kilang nye ade di Puchong. :)

Sharing is caring,
Ain

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

kat chow kit ada satu...thens atu lagi kat puchong...ada online........ari tu dok sibuk2 carik botol tuk kawin kakak kat opis ni haaaaa

Myra Jay said... [Reply to comment]

Kek dalam JAR tengah pemes skg ni kan :)
Kalau ada cantik gak, untuk kenduri Diah ye? :)

adeqmas90 said... [Reply to comment]

kite bru g ikea ahad lpas..de nmpk..ce try g ikea kakak.. hee.. ;)

Bunga Bunga Cinta said... [Reply to comment]

ari tu ain teman member... dia beli kat puchong... tp alamat ain tak sure... tmpt tu mmg jual botol2... segala botol ade.... botol sos ade... tak kesah la kaca ke plestik ke? semua ade kot....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...