MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 8, 2012

menang beg coach buat kali ke-2

alhamdulillah...kali kedua menang beg coach contest FB, memang kalau nak beli guna duit sendiri kita xmampu la...syukur allah bagi peluang kita merasa pakai beg mahai dengan cara percuma..contest ni senang je like, share, tag @ win, untuk pemenang grand prize sape tag paling ramai dia la yg menang...mmg aku tag banyak gile kot kawan tak terkira...asal free kat umah je share seberapa banyak kali yang mampu...

rasanya contest ni xramai sangat orang join, grand prize winner ada 2 orang di pilih berdasarkan sape paling banyak share & tag, total hadiah ada 5. 



patut la pagi tadi tangan gatal2 je haha rupenye ada nak dapat benda
kan bez kalau dapat colour ni..tp kalau dapat kaler pink pon bez juga nama pon free kan
 

kemenangan ke 46 utk 2012
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

36 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah coach lg

Myra Jay said... [Reply to comment]

Tahniah Sis :)
Rezeki kan :)

MJ je tak merasa lagi beg Coach ;)

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

bestnyer akak...nnt ade contest lg, tag nory skali ek...hehehe...

atty's said... [Reply to comment]

Tahniah nana..beshnya lah ..leh buat utk raya haji nanti

SyaNa said... [Reply to comment]

tahniah beb
untung koooo
tak sia2 kan ko dok ngadap FB tu kt umah
syabas

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

janji free kan..tahniah nana

DAIRI FARISHA said... [Reply to comment]

tahniah!! susah taw nk kumpul like byk2..dh pnh mrase msuk contest fb ni..

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

tahniah, rejeki best ni

Norzie hany said... [Reply to comment]

Tahniah nana.

Wan Amira said... [Reply to comment]

best teramat!!! congrats!!

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

TAHNIAH!!!bestnya..jeles..hehehe

Anje a.k.a Mummy_Balqis said... [Reply to comment]

tahniah mmg bertuah sangat2

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

bestnyer ko nana..
coach tu, idaman qolbu aku!
untung ko kan!!! =))))))

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

wow bestnya, tahniahhh

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Tq...dua beg juruletih mng dr contest
Syukur xkuar duit heheh

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
Tq..
Try la join contest beg coach mana tau ada rezki

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle
Klw akk xtag nory join je ok

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
Tq kak
Raya aji tgh pantang operation hehe

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
Hahaha kt umah mmg xde wat apa
Ngadap fb join contst je keje aku

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Tq sue

Nana said... [Reply to comment]

@DAIRI FARISHA
Hehe bukan kumpul like tp shre and tah banyak2 je

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
Alhamdulillah tq

Nana said... [Reply to comment]

@Norzie hany
Tq:-)

Nana said... [Reply to comment]

@Wan Amira
:-) tq yea

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Heheh thanks

Nana said... [Reply to comment]

@Anje a.k.a Mummy_Balqis
Tq...alhamdulillah

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥
Hahha sama la idaman juga tapi dari jauh je

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
Tq :-)

~ana~ said... [Reply to comment]

tahniah nana...moga makin murah rezeki lps ni..

adeqmas90 said... [Reply to comment]

yeahh..akak..tahniah..bestnye..kite pn ikut jejak akak da ni.. hee~ ;)

ieda said... [Reply to comment]

tahniah dikk
as always ! ;)

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

congrats nana..bertuahnye dua kali dpt beg coach ye..:-)

Nur-nba said... [Reply to comment]

Cantik beg tu.. Tahniah..

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

okeh. i pengsan -_-..tahniah nana,murah rezeki btol

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

tahniah beb.....

kalau aku..mmg x leh nk beli coach ni..haha...mahal...pakai beg murah dh..

watyz said... [Reply to comment]

tahniah!! cantik nye beg tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...