MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 19, 2012

menang gin & jacqie travelling bag sets

alhamdulillah..syukur minggu ni xputus2 menang contest biar pon hadiah nye bukan ribu tapi syukur sangat...sebab semua yang menang dalam minggu ni semenye based on lucky draw.aritu kat fb hello malaysia ada peraduan dia suh kita email kan kt diorang details kita pastu nanti diaorang akan pilih 10 pemenang bertuah untuk menang beg ni mahal jugak harga nye RM250.

sebenarnya aku perasan email ni sehari selepas date dia emailkan..sebelum tu ada tengok zety menang..diorang email ari selasa memang bizi tak sempat cek email..ari rabu baru tau menang..skang ada dua beg baru hasil menang contest,tengah tunggu beg coach lambat skit kot dapat nye sebab owner mylovely outlet tu tinggal kat oversea


alhamdulillah..
kemenangan ke-50 utk 2012
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Anje a.k.a Mummy_Balqis said... [Reply to comment]

tahniah nana,murah rezeki menang sana sini, nak amik aura sikit

Gieyana said... [Reply to comment]

Congrts beb..its cute..:-)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!
nana menang diamond kan dari contest darlie? CONGRATSSSSSSSSSSSSSSS harga lebih RM5k rasanya

myfara FLK said... [Reply to comment]

tahniah nana...

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah..sedondon ngan zety

lia said... [Reply to comment]

As i always said... Ko mmg byk ong punya olang he3

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tahniah nana...rezeki tu namanyer...

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

congrats....:)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Tahniah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...