MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 17, 2012

menang jemputan hi-tea bersama fazura

minggu lepas saje la join kt fb majalah jelita, dia orang cari 20 orang peserta utk join hi tea dengan fazura diorang suh pm details kalau terpilih nanti diorang call, ni kira sape cepat dia dapat la ni..

semalam dapat call dari suriani majalah jelita kata nama aku terpilih utk join hi tea ni..mujor xde program sabtu ni bole la laga2 bahu dengan pajura, sian si nana keding merajuk xmo kawan dia kata sebab dia minat gile ngan pajura haha...saba eh nana kalau ada kosong nnt diorang g tau aku ada request untuk ko.


gamba ngan fazura masa keje finas dulu itam aku dulu haha...jenuh kasi bright kan gamba ni
cantik woo dia ni kat luar terpesona
 kemenangan ke 48 utk 2012
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

Saya Disini said... [Reply to comment]

WAH,,,bestnye

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Kem slm kat fazura...kite pun suke kt die

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

pajura vs paujana..kena tu...

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

best weh..ecar pon dptkan..senggol2an lah korg ye

SyaNa said... [Reply to comment]

wah wah...posing byk2
aku pn suke dia

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

kim salam kat abang dia ye...ensemnya abang dia...hehehe

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

besh tu :)

Ieda Zakaria said... [Reply to comment]

kim salam pajura eh...

ieda said... [Reply to comment]

bestnyaa
tahniah dikk
dia nie memang luar pun cantik
org pekann;))

nur said... [Reply to comment]

waaaa beznya!!! peminat dia gak nih...heee..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

mama tisya said... [Reply to comment]

amboi hi tea ngan fazura..sure nana keding jeles..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...