MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 18, 2012

menang perfume katy perry

ari selasa lepas mak kata tu ada surat astro amrul tu kenapa alamat kat sini?hah?astro amrul address kl heran juga aku..apa hal plak bil astro amrul anta kat kl haha...mcm2 fikir dah ke amrul xbayar astro ni dia pos surat sampai kl..skali buka2 je wah berbunga2 ati bila baca anda pemenang bertuah memenangi haruman purr by katy perry bernilai RM239.

tros aku call amrul tanya eh awak masuk contest apa ni menang perfume??amrul da blur contest apa nye ni hahaha..eh ni ada surat nama awak ni menang perfume bile awak masuk?amrul kata mana ada saya masuk contest...skali dah lama baru aku teringat eh ye la aku ada masuk contest intrend ni tahun lepas bulan december 2011 memang dah lupe langsung dah pasal contest ni

bila tgk tarikh amek adiah date utk collect 9/10-8/10 macam xmasuk akal je..dah la dapat surat 16/10 call no kat surat tu xdapat tros call mz sebab mz kan selalu menang dari magazine mz kata xpe..diorang mmg bagi amek juga walaupon dah lepas tarikh dia bagi lega dengar..

punya la lama dah 10 bulan baru kuar result haha xpe bak kata mz biar lambat asal menang haha
first time ni menang thru magazine
aku rasa ada la 4,5 kali baru anta form kat magazine ni
baru skali menang
tapi skang memang dah lama xbli magazine dah
bukan apa...bile tgk adiah kena collect sendiri alah tu yang jadi malas nak join tu
semalam dah g amek adiah ni kat seri kembangan sesat barat carik opis dia haha.. kebetulan ada hal masuk opis lambat semalam singgah seri kembangan
kemain ketat muke recep astro broadcast kita punye eskited nak amek adiah senyum2 dia muke kelat je phuii
mujor dapat perfume xberapa nak marah rasa haha..
  
kemenangan ke -49 utk 2012

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg lawak date utk collect tu..hehehe..tahniah menang perfume mhl

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tahniah nana..takpe lambat, asal menang kan..betoi kata MZ tu

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Wangiiii, meowwww :)

wantie said... [Reply to comment]

wah jeleznya. nak wangi wangi gak.

Cik Bambam said... [Reply to comment]

wangi kakkk!! adik kita beli perfume nie.. nak beli sndiri x mampu! hahahaha..

Ctnurkhijah said... [Reply to comment]


ramai rupanya yg menang intrend dapat surat ni... ct pon dapat jgak atas nama hubby (hada labo) november 2011... lama giler kan...

kompius gak memula tu sbb sampul astro kan...siap ada beyond lagi...

sama la tarikh tu...depa copy paste...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...