MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 23, 2012

menonton aku terima nikahnya bersama adi putra

dapat juga tiket free aku terima nikahnya, memang saje xnak tengok awal2 sebab nak tunggu tiket free haha...aritu ada tengok kat satu page fb ni rempit united nama dia ( baru semalam aku tau page aku yang aku menang tu haha..main join je kan xingat dah sape penganjur) senang je dia suh pm kat diorang details kita kalau terpilih nanti dia sms..masa diorang ummukan contest tu diorang tak de plak mention kata kalau menang nanti dapat tgk wayang tu dengan adi putra, last week dapat sms kata dapat 2 tiket tgk cerita aku terima nikahnya kat e@curve menonton bersama adi putra skali

oleh sebab dapat 2 tix ajak la diah skali teman..dah sampai e@curve baru tau rupanya event ni under hotlovers (kelab peminat adi putra) dia selit2 masukkan untuk rempit united sekali, yang menang under rempit united tak ramai so dapatla seat belakang2 seat selang 2 row dari adi putra.

yang bez tu sape yg menang under rempit united diorang bagi ktorg amek2 gamba dulu hotlovers kemudian sebab diorang kan dah bese jumpe.dapat la snap 2x gamba ngan adi putra.

nak komen pasal cite ni best lah...aku rasa ni cite MIG paling best antara banyak2 filem MIG maybe sebab aku suke dua2 pelakon dia.sedih cite ni...mleleh gak air mata..banyak sangatt aksi romantik dalam filem ni..adoi kalau aku la kat tempat bini adi putra sure makan hati woo...ada adegan nora danish cium2 pipi & dahi adi putra masa kat hospital scene peluk2, angkat2 baring atas katil konon2 nak first night alahai...tak ke tergugat iman adi putra berdepan ngan nora danish yg comel tu?heheh....suke sgt si nora danish manja sgt2 dia bukan manja yg dibuat2 tapi mmg dia sebenar pon manja.




.


.
tq rempit united!
.
 ensem woo
.

.
 kelab peminat adi ni xkasi lama2 la nk amek gamba ni pon klw ikutkan diorg xkasi amek gamba diorg kata suh amek gamba dalam wayang ada aku kisah?hahaha..kang dalam wayang orang dah ramai susah nk amek gamba aku main selit je sebelah adi deah cepat2 snap
.
khas untuk mamatisya
.

 sari yanti pon ada igt dia pon berlakon dalam filem ni, tapi xde adi jemput agaknye
 saje la amek gamba ngan sari yanti tapi kan...emmmm malas nk komen lebih2 fazura juga sangat friendly ngan peminat!
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

hensemnya abg adiiiiiii!♥ :p

Nigina said... [Reply to comment]

mesti sari yanti tu sombong yer... ramai kata dia tu kekwat.. ntahlah.. tp fazura mmg friendly.. sebab tu ramai sayang dia

PinkUmmi said... [Reply to comment]

untungla dpt jumpa adi putra

mama tisya said... [Reply to comment]

oh menang thru united rempit....adus..cairrrrrrrrr...hehehe..mr hot sentiasa di hati..hahaha..sari yanti & adi duta united rempit..tu psl die ada..mmg sedih..kita 2x tgk 2 kali nangis:-p

Rinna said... [Reply to comment]

Bestnya dpt tgk wayang dengan Ady.. tahniah laa menang tiket tuh.. :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

waaaa me pun minat adyputra ni :)

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

hehehe....

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Sari yanti x frenly ek?
Bestnye jmpe adiputra!
Farradhelina.xde ke.? Hehe

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

handsomenya adi putra...

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

mmg encem..hehe...

#laki aku duk try aim bdn gitu..haha

Anje a.k.a Mummy_Balqis said... [Reply to comment]

kita nak sambung ayat...

tapi kan mesti dia tak friendly kan...macam nak tak nak je bergambo...mmg ada retis camtu kan..

mrs kayrul said... [Reply to comment]

ala ady putra pakai spec tue x encem la..bila dah buka terus jatuh cintan tengok

Ezna said... [Reply to comment]

putih melepaknya sari yanti tapi kat bahagian muka lar. Adi Putra bila bukak spec lagi ok dari pakai. :-)

Hafizah Haruno said... [Reply to comment]

gambar Adi Putra yang first tu nampak cam Shah Rukh Khan plak!

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ah ah..hensemnya..cair kejab..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...