MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 31, 2012

opah's semperit untuk raya haji

stok kuih dah sampai untuk raya haji...sape nak cepat2 order dah abes tak tau..heeee
harga utk semperit plain RM28 botol besar dalam ada 60-65pcs
mix RM30
harga tak masuk postage & delivery
berminat bole call saya 012-2394156



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

adeqmas90 said... [Reply to comment]

akak...mas nk order sarang semut .. hehehe.. ;)

notti netti said... [Reply to comment]

ehehe..yg net punya tu tunggu bulan dec la..utk besday anak2 net. bolehkan?

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

wah..semperit raya dh bermula..hehehehe.....

nursalwa said... [Reply to comment]

kak nana, kalau mtk pos bleh heh.. salwa nak order satu botol yg kaler2 tue.. kalau ade sarang semut nak gak order.. nak beri detail mcmaner..? nak byr mcmaner?

iietamalek said... [Reply to comment]

cantiknyer..warna warni

salam perkenalan
jemput jenguk blog saya
konspirasiteori.blogspot.com

Mr & Mrs Sallehudin said... [Reply to comment]

yg kaler2 tu pun biskut samprit ke?

wantie said... [Reply to comment]

Assalam.

Nana.. nak tanya kalau nuff bagi free ticket orang lain boleh pi reedem tak?

kalau boleh aku nah suh hang reedem. pas tu ticket tu hang ambik je la kat hang. kalau hang tak mau tengok sedekah je kat sesapa yg nak tengok.

wantie said... [Reply to comment]

nana.. ni emil aku. wantie_mir@yahoo.com

balas pertanyaan aku ni kat email senang sikit.

Anastasyea Aida said... [Reply to comment]

mesti sedap semperit opah ni .. =)

www.anastasyea.com

kakinakl.com said... [Reply to comment]

salam ziarah
memang nampak sedaplah

mummy alisha said... [Reply to comment]

sedaplah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...