MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 9, 2012

penangan JJCM - restoran encik tan

 sabtu lepas kena koje...memang ari jumaat tido umah diah sebab kan bawa balik keje opis minta tlg deah & pasya siaplan..so ari sabtu tu kul 2 petang baru g keje..padahal bos suh datang keje mcm bese...dah aku ada hal kan...xleh nak datang pagi tapi xpe sebab keje dah siap, sebab buat siap2 kt umah.

masa g keje tu tinggal mia kat diah dah dia offer diri nak jaga..memang meriah la umah deah seme ada, pasya, nana keding & laki dia tlg drill umah deah tu yg kitorg seme melepak skali tu..dalam kul 5 diorang call tanya nak ikut tak g jj?aku keje xsiap lagi...suh diorang tunggu aku balik kul 6

dah balik keje g jj, pastu lapo tros g makan kat area2 situ je..singgah restoran encik. tan 2minggu lepas ada masuk dalam JJCM adoi nampak mcm bes je, tu terpengaruh hehe..ok la. makanan sedap & yang penting harga dia murah di bandingkan dengan kopitiam yang lain (harap dapat kekalkan harga mcm tu)

& yang palingggggggggg aku suke..lepas kita abes makan tokei kedai datang tanya feedback makanan macam mana?ada yang tak ok ke?aku makan tak abes sebab rasa mcm banyak..akak tokei tanya nape tak abes tak sedap ke?hehe..bukan tak sedap kak..tapi banyak sangat perut kecik je xleh abes...bagus saya suke sangat kedai mcm ni! semoga terus sukses!

kedai ni dekat rampai business park belakang old town white cofee, masa ktorg g last week orang agak ramai maybe sebab baru kuar JJCM kan seme orang nak try
 mama - muke penat sebab kena keje ari sabtu
mia - muke penat sebab berendam mandi kolam


 ni aku nye kuew tiow beef apa ntah nama dia..not bad RM6.90 je
deah nasi goreng ciken cop RM12.90 
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aku rs mmg tokey cine nih suke dtg tanye feedback customer kan..klu x baper sedap pon,dek krn rase dihargai kite senyum jelah kan,hehehe

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said... [Reply to comment]

erm cam best...nasi goreng chicken chop tu...

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

mmg nmpk muka penat ko kan...dtg kena ari sbtu...kira ko dbyr OT la ek?

watyz said... [Reply to comment]

wa.. nmpk menarik makanannye. nmpk sedap... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...