MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 30, 2012

pizza hut di hari ke-4 operation


amrul sampai dari kl petang raya haji, bawa mil dari kluang skali sebab esoknye nak g cuti kat cameron. malam tu amrul ajak dinner kat pizza hut tepuk dahi aku..adoi makan kt pizza plak aku ni baru je pas operate xpela...makan mana bole makan jela...

amrul nak blanje adik dia sorang tak bole ikut sebab kena praktikal..so kami orang seme pegi tinggal dia sorang je tak ikut..tu amrul blanje pizza..bagus kan abang long?memang abang yang baik hehee...

orang raya2 makan rendang ktorg raya2 makan pizza hehe ramai je orang melayu kita kat pizza tu..alah zaman skang ni raya tak srupe raya dah...memula g pizza jj au2, skali itu xde ini xde tu tros tuko pizza wangsa maju..masa kat jj pon kemain ramai umat yang tak beraya mcm ktorg hehe...

 dinner beramai2
.
ni bole la makan mushroom sup & garlic bread
.
meatball cheese masala 
amek 2 ketol je eeheh
orang kata daging xpe jangan ayam, ayam gatal

.
peperoni beef pizza aku amek 1 slice je xberani makan banyak2

Published with Blogger-droid v2.0.9

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Amyra Chuari said... [Reply to comment]

Best nyer... Lps operate dpt pi jln2... Aku gak kene kuarantin kat umah lagi...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

jgn lupa join contest pizza hut--kena simpan resit tu heheh

mama tisya said... [Reply to comment]

pizza yg baru tu sedap tk?

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

alahaiiii pepperoni beef pizza tu cam sedappp ajo

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Hahha..sama la..ptg raya mkn pizza =)
Raya dah tak serupa raya dah skrg ni
Fast food penuh jek heheheh

watyz said... [Reply to comment]

waa.. makan pizza ler.. suka meatball tu. sume sos aku dh rasa. mmg wajib kalo g pizza hut... :)

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

raya hj mcm ramai yg mkn kt luar je kan..hehe

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

best nyerr makan pizza....meat ball tuh nampak sgt sedappp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...