MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 12, 2012

raja ema?wowiee cantik nye!

gamba dulu mcm tua sikit
gamba skang
 lain gile kan?gile kentang gojes gile kot!
nampak muda sangat

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

JaSSNaNi said... [Reply to comment]

Memang dah lama tak nampak raja ema.. :) ape pun.. seronok nampak muka dia.. semoga sihat selalu utk raja ema..

pinky said... [Reply to comment]

giler kentang lain sangat kan??? nmpk mcm umur 28thn jer....

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

kan??heheehe

SyaNa said... [Reply to comment]

kalo kurus mmg terus nampak muda kan
gojes gile wei

Nigina said... [Reply to comment]

aa memang lain benar... apakah suntikan huhuhuhuhu mencantikkan akak raja ema ni.. apakah apakah.... jawapannya dia memang cantik... satu lagi kira ok apa dia cantik atas kehendak diri sendiri.. ada duit jalan jer nana ... ye tak...

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

ARI TU NAMPAK KAT BLOG BEAUTIFUL NARA...

tapi sedihh..naper bila dah lawo..tak pakai tudung???

nur anis said... [Reply to comment]

nampak muda belia je sekarang ni..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

fuyoo akak sue dah follow nana tu..kakakka...

sue tgk ngan mak sue...sekali terkuar kat mulut mak....oitttt gile kurus..kakakkaka...

adda syuhada said... [Reply to comment]

cmner nk awet muda cm dia nih...hehehe

Mrs.Imran said... [Reply to comment]

sangat berbeza tapi cantikkkk...dengar cerita dia pun dah belakon semula ekkk...cantik cantik

Qhaifa Nur said... [Reply to comment]

bukan sikit bezanya...
banyak betul ni...
zaman sekarang jangan kita hairan...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah....lain giler...emm.apa rahsianya?

Afasz said... [Reply to comment]

pergh cantik nye ... wow..

shera haifa said... [Reply to comment]

sbb dye dah kurus kot tu yg nmpk lg cntik,,

ieda said... [Reply to comment]

sgt2 gojes !
hurmmm kalau syeeqal dia tgk raja ema gojes macam nie , agak2 mereka berbaik semula tak .. huhu rugi2 kan ;))
kenapa dulu masa kawin dia x jaga badan erkkk .. skrg baru tampil ngan imej baru .. hurmmm

tang idung boleh kenal raja ema dulu dan sekarang x berubah ... ;)

Gieyana said... [Reply to comment]

mmg nmpak cung gilerr! Dulu dier bambam kan..:-)

watyz said... [Reply to comment]

masa baca paper pasal dia hr tu pon terkejut sgt. lain muka dia.. x nmpk mcm dh 40an...

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

ehh....giler cunggg la...slim arr dia...nmpk muda..dia mkn apa ha..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...