MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 11, 2012

rezeki jangan ditolak

semalam kan aku wat entry pasal house restaurant, pasal voucher dia tu hanya bole guna satu voucher dalam satu resit, aku pon email la dekat management diorang semalam...

tak sangka plak email aku tu diorang reply dengan pantas, pihak restoran minta maaf & katanya dia nak jemput aku lagi sekali untuk makan dekat situ gunakan balance voucher yang ada (balance lagi 5 keping) & diorang nak kasi 6 keping voucher lagi bersamaan dengan RM60 sebagai tanda minta maaf pasal tnc voucher tu..so total RM110 nilai vocer seme

yeay...alhamdulillah...dapat makan free..heheh aritu makan kena bayar kan tolak RM10 je, kali ni btol2 dapat makan free, tq house restoran...

eh first time aku komen dekat restoran, aritu mama tisya komen kat baskin robin pasal kek cair tu kan...aku pon ada pasang angan2 lepas ni kalau tak puas ati nak email juga..hahah skali dapat la...

manager restoran minta alamat dia nak poskan voucher tu kat umah hehe...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

Ko nmpk cantik la na arinie....hikhikhik..hahahahahah

Anum Shukri said... [Reply to comment]

wahh..bertuah,lenkali kalo x puas hati boleh email terus ek..

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

aaaah la nana! kak amy dapat voucher gak sbb komplen..na nak g komplen gak la pasni kalo ade yg tak puas hati..kikii

atty's said... [Reply to comment]

wah,..ini sudah cukup bagus..leh makan besar..murah rezeki..nana.alhamdulillah

SyaNa said... [Reply to comment]

ok la kan kalo jenis gini bleh terima kesalahan
syukur kan

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

eh, nak komplen gak la pasal hotel kite duduk kat langkawi tu..rase2 bleh tak?
esok nana bace, pastu inform kite ek..kalu rase bleh antar komplen tu, kite nak adjust2 pastu nak emel kat die gak la...
tolong ek ;)

watyz said... [Reply to comment]

bak selai.. hahahha
alhamdulillah... rezeki... :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg rezeki

mama tisya said... [Reply to comment]

hah kena komen kn untung2 dpt mkn free..utk kebaikan diorang gk..bkn kita saje2 nk komplen kn...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

syukur :)

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

syoknyer mkn free..

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

bestnyer...nanti makan best2 yer...

Gieyana said... [Reply to comment]

congrats babeh..:-)

Syoknyer...:-)

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

bagus ni...komplen dpt free terus mkn....bleh aku join..haha..

Hafizah Haruno said... [Reply to comment]

hahahahhh...terbaiklah!

shera haifa said... [Reply to comment]

wah rezeki.. lps nie ada xpuas hati anta je email.. ne tahu leh free lg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...