MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 16, 2012

sempat lagi ps nak masuk contest

hahaha bengong tau orang holiday, holiday je la sebok nak amek gamba join contest, tengahari sabtu tu lepas makan kfc singgah pasaraya cari sunsweet, sebab alang2 ada kat port lawa kan, ingt nak amek plak gamba sunsweet kategori couple plak, amrul geleng kepala je hahaha...geleng2 pon dia ikut juga apa ku suruh...ye la sebelum ni kan banyak kali juga menang kalau submit gamba aku sound la amrul...kita tak cuba mana nak tau...saya cakap sebab saya dah pernah menang hahaha...ye lah kata dia

kali ni bez sikit sebab oliday ada tripod +remote camera so senang la xyah suruh orang amekkan gamba...lepas amek2 gamba sunsweet tu ktorg jenjalan g pantai, memula usha kat restoran perahu saje sevey2 steamboat dinner pastu singgah kids centre tapi dah tutup plak...so bawa mia jenjalan tepi pantai je la..xde g mana pon



.
amboi la mia kemain kan klw bgambar over hahaaa

 tengok tangan amrul dok sebuk tekan remote hehee






Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

35 ribu orang memberikan idea bernas:

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

chanteq n sporting gak ye amrul ni..bestt

mama leen said... [Reply to comment]

semua gambar tangan amrul sama je.. hehe.. semoga menang :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

good luck nana!! jgn lupa join contest johnson2 gak--pun kena PS cantik2!!

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

mak anak pandai posing...suka tengok..sweet jek

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ada harapan menang ni.

watyz said... [Reply to comment]

cantik nye gambar... :)

MRS Rongoks said... [Reply to comment]

happy family ! ^____^

SyaNa said... [Reply to comment]

kesungguhan ko sgt aku kagumi
hehee

atty's said... [Reply to comment]

betui..kalo tak cuba mana tau kan ..

mama tisya said... [Reply to comment]

amrul kena ikut arahan sbb dh merasa kemenangan..hah senang ada remote tu..hehe

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

saya mesti pilih...

Afasz said... [Reply to comment]

cantik semua gambar.. ada rezeki menang la.

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Eceh..kasut baru tu..=P

Mr & Mrs Sallehudin said... [Reply to comment]

cantik gambo...
Iyer laa org lelaki ni kekadang tak tau hobi kita yg masuk contest. sama laa mcm my hubby pon.. huhu..

Anje a.k.a Mummy_Balqis said... [Reply to comment]

gambo u all dabomb...kita pon holiday sambil berPS....nyempat lagik kan

Saya Disini said... [Reply to comment]

gud luck

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

wahhh....ps nk masuk contest ye beb...ada chance nk menang gk tu..gmbr lawa2..

Nana said... [Reply to comment]

@mamaRIFQY
hahahah dia ok je
ikut je kita

Nana said... [Reply to comment]

@mama leen
hahah dia yang kena tekan remote kan
tu paal seme tangan gitu je

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
ok mz insyallah ada masa lgi kan

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
alah posing gedik2 pandai la hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
ala gamba kita biasa je sue

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
ala gamba kita biasa je sue

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
thanks

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
hahaha xpayah nak kagum2 la

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
tu la nye
kita try je kan
ada rezeki ada lah
xde dok diam2 haha

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hahah tu la
dah da la dtg situ pon sebab menang kan
kena la buat klw nk menang lg hahah

Nana said... [Reply to comment]

@Afasz
thanks..
tu la ada rezeki menang la

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
pilih apa nye haha

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
hahah nampak je

Nana said... [Reply to comment]

@Anje a.k.a Mummy_Balqis
thanks
tu la alang2 ada kt tempat cantik kan
ps la apa lagi

Nana said... [Reply to comment]

@Saya Disini
thanks

Nana said... [Reply to comment]

@Zura@Iwan
tq beb
ala ramai lg orang gamba lawa2

amiey lee said... [Reply to comment]

huhu besttt je tgk korang ber ps..aku harooommmmm laki aku mana mauuu nye hahahaha

Aisha With The Apostrophe said... [Reply to comment]

cm lebih krg je peragai kite..smpt menyelit tgkp gamba masuk contest time holiday,baju poplook sama lak tu! but mine in green :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...