MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 17, 2012

seprise kali ke-2

aritu kan aku ada cite pasal aku dapat 6 voucher house lepas aku komplen pasal tnc voucher dia kan..ari jumaat lepas ada courier dari house restaurant, memula buka envelope ingat ada 6 keping skali amek ko ada 10 keping voucher RM10 tambah 5 keping balance yang aku dapat aritu total seme RM150.tetiba kan datang idea last minit tros wazap girlpren ajak diorang makan kt sana ari ahad, konon2 nak wat seprise utk amrul lagi skali.

ari ahad tu check out je dari golden palm tree tros g e@curve, janji ngan diah, nana & pasya kat sana..ingatkan diorang sampai dulu last2 ktorg yang sampai dulu haha..ok la..buang2 masa bawa mia main2 kat playground luar2 tu xlama kul 2 diorang msg kata dah ada dalam restaurant aku pon ajak amrul naik kata diorang nak sampai...masa diorang sampai diorang bawa skali kek sponser dari seseorang :) di rahsiakan sponser itu haha..deah suh staff restoran sorokkan kek kat dapur..

ok la..memasing oder makan..dah abes makan amrul kuar kejap g smoking, masa ni la aku suruh staff restoran bawa kuar kek, pastu minta diorang lilin sebab kek yang di sponser tu xde lilin..alamak..terharunya diorang sanggup layan tolong, tq untuk semua staff house restaurant..korang memang the best!.

masa amrul masuk balik je dalam restaurant aku cecepat nyalakan lilin cucuk atas kek pastu ktorg seme ramai2 nyanyi lagu beday siap seme yang makan dalam tu seme pandang senyum2 hahaha..garu kepala lagi amrul buat kali kedua...cewahh sonok dia kan 2x kena seprise tahun ni..

seprise kali kedua ni memang tak dirancang pon..kebetulan voucher dapat ari jumaat pastu kebetulan ada orang sponser kek ari sabtu jadi apa lagi...memang kena pada masanya lah...tq diah, nana & pasya sebab sama2 memeriahkan beday amrul...aritu diorang pakat ngan amrul kan nak seprise kan aku hahaa...kali ni terkena lagi aku plak pakat ngan diorang kenakan amrul.

khas untuk house restaurant..tq banyak2 dekat encik wan manager restaurant..sebab bagi saya voucher 10 keping tu..terima kasih dekat staff2 yang sangat helpful...tq..so much! kali ni mcm2 menu ktorg oder semua aku rasa, skali lagi nak puji semua makanan dekat sini SANGAT SEDAP


orang tu xtau tu dia nak kena seprise haha
burok bebeno muke aku minyak2 hai
orang kuat majlis
 air pasya kiri tu apple mojito, nana apple jus aku & deah electric blue amrul vanilla shake
air seme RM10.90 vanilla RM12.90
deah nye calamri apa ntah
spageti oglio seafood
nasi goreng indonesia mak yong nye
spageti beef bolognaise aku nye
amrul nye spageti carbonara
carrot cake sponser dari seseorang xde tulisan togel je haha
tu dia baru abes smoking nak masuk balik dalam restaurant
wuuu..hahah gitu la lebey kurang reaction dia
mia ktorg nye ketua sorak hahaha dia yg beria2 nyanyi beday


total makanan aritu RM213.45
pakai voucher 15 keping = RM150
tambah lagi RM63.45 sahaja heee
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

meriah sungguh kali ke2 surpris eplak..sedap2 menu..oh kek tu pn menarik

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

rezeki voucher, rezeki amrul..best....nana K udah nampak demokk sikit...best

watyz said... [Reply to comment]

sonok nye amrul org seprise kan besday dia kan... :)
** baju kite sama kan.. hahhaha

Kesuma Angsana said... [Reply to comment]

wah bestnyer !

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Meriah!!

Saya Disini said... [Reply to comment]

wah..bestnye..untung la kan

dilazfamily said... [Reply to comment]

Nampak sedap air dan makanan kat situ. Terliur jap tengok, baby pun rasa cam nak je.

Falsya said... [Reply to comment]

lupe nak beratur ckp, "terima kasih nana, terima kasih amrul"..hahahaha

atty's said... [Reply to comment]

makanan semua nmpk sdap2.

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

wahh surprise kali ke dua plak...best mirul..hehe

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

siyes besh!!! jimat belanja :)

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Bestnye kene surprise haha!

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

kenyang makan wooo...sure sendat perut memasing

mrs kayrul said... [Reply to comment]

bestkan ada kawan yg sekepala nie...

Nur-nba said... [Reply to comment]

Tentu husband terharu sangat... Mia so happy dapat celebrate birthday ayah dia...

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

sporting uolls dan meriah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...