MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 12, 2012

Taken 2 BEST!


ari rabu lepas dah janji ngan huda (xopismate branch sungai petani) kebetulan dia mai kl ada training saje la nak jumpe dah lama xjumpe dah la raya aritu kata nak raya umah dia kt penang skali ktorg xjadi balik penang...sian huda dah la kirim suh bawa semperit dia nak bli hehee. dah alang2 huda kt kl anta la semperit kat dia pastu blanja huda tgk wayang & makan kt time square

gile beso lengan aku pakai cardigan ni ketat mlampau pasni nak campak dalam lombong hahaha
 

mia mmg peberet dia ayam goreng klw g mekdi

.
masa beli tiket tu xperasan dia tulis MAX seingat aku dulu aku tgk wayang kat MAX ni tengok cite 3D tu la pestime masuk wayang MAX ni kat tingkat 10
.
masa dah bli tiket tu, dalam lif baru tgk eh ni kat hall berapa ni dia tulis BOX 8 kebetulan dalam lif tu ada staff gsc tanya dia..ni hall mana dia kata kat atas tingkat 10
tu dia..kalau dah msuk MAX bapak besarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dia nye hall lebey kurang  6,7 kali ganda lagi besar dari wayang biasa puas tgk screen besar gile 

Published with Blogger-droid v2.0.9

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

bestnye pi tgk wyg..lama dah tak tgk wyg sejak citer madagascar dulu

SyaNa said... [Reply to comment]

cerita tergantung ke ape ni?
heheee

Me said... [Reply to comment]

memang bess sesangat..kita pon dah tengok dah..

Norliza Nordin said... [Reply to comment]

selalu singgah sini! jom jenguk dan follow ~Sinar CintaKu~ ! ^^

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

wahhh..besar nya wehh....x penah masuk...huhu

MRS Rongoks said... [Reply to comment]

ika xtgk lg.hari tu member ajak tgk tp ika pulak sibuk T_T

shera haifa said... [Reply to comment]

ada kwn kata taken 2 cm persendakan islam.. ya ke?

huda said... [Reply to comment]

tq so much akak blnja uda.1stime tgk wayang besaq gaban pnya..mmg puaih la tgk
hehe.:-) awat gmbq ceq mcm hantu tepung dh hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...