MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 1, 2012

untuk 3 hari

lepas g meronda suria klcc terrr lalu depan tgv..tak de plan pon sebenarnya nak tgk wayang..plan asal teman diah carik kasut hantaran je..skali terjebak tengok wayang..memandangkan pasangan kami ni punyai taste yang sama iaitu kurang gemor layan cite melayu di pawagam jadi memang elok benar lah kami duaorang dating tgk cite melayu hahaha..

btol la..klw amrul ada mau nye dia nak tgk cite2 romantik gini..klw cite lawak2 nak juga dia layan.bli tiket dua je..mia mcm bese pangku tp bila dah masuk 2 row je ada orang seat ktorg kt atas skali kosong kira kanan, dapat la mia duduk free seat haha..gile keji perangai kan bese xbeli tiket mia tu sebab tau musti ada seat kosong nye save duit haha...

ok la nak komen skit pasal cite ni, ok la..best juga TAPI...cerita dia agak slow...& lama sangat aku rasa 2jam dalam wayang.rasa bile nak abes ni?xabes2 lagi ke?bese klw cite btol2 best sure rasa jangan la abes lagi..xpuas kan, tapi ni cam meleret2 cite dia.part2 kelakar pon xbape banyak sangat.

cite ni pasal vanida & afdlin, shidi & ayu raudhah di paksa berkahwin...vanida & shidi ni memang pasangan kapel tp dua2 di paksa family kawen dengan pilihan keluarga..sebelum vanida kawen ngan afdlin shidi buat plan la..ari ke3 suh vanida minta cerai, pastu ajar la vanida cara2 nak mengelak dari di sentuh afdlin masa malam pertama..

ntah mcm mana vanida bole jadi suke plak ngan aflin & akhirnya xjadi nak minta cerai hari ke-3 tros diaorang g animun, shidi plak ari ke3 dah ceraikan ayu raudhah talak 3 pastu nyesal...ok la penghabisan cite mmg dah bole agak sebenarnya.

eh lawa gile kot ayu raudah dalam cite ni, aku yg pompuan ni tgk pon cam alahai lawa nye kau..apatah lagi si shidi kan ada blakon scene2 peluk dlm bilik air euewww hahha





Published with Blogger-droid v2.0.9

12 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

kita tgk gk ari sabtu..blum up lg entry...tk plan gk nk tgk..tp okla citer ni..part ayu raudah tu bole tahan gk aksinye...

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

sidi tak rasa apa...vee ada disebelah...hahaha

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

x tengok lagi citer nie...agak-agak kuar tak nanti kat astro first...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

teringin nak tengok citer ni

Afasz said... [Reply to comment]

wahh cite ni cam menarik je. tp dah tak tgk wayang skrang . tgg download la... cam dah kurang tgk wayang. maybe ikut mood

Cik Puan Nurul said... [Reply to comment]

dengornya cite ni best jugak..tp daku dah penah baca novel nya ikutkan jalan cerita memang best tp bila kat pelem ni xtau la jadi best ke x..

SyaNa said... [Reply to comment]

vavavaaa ade sceen hebat dlm bilik air???
hehee

MRS Rongoks said... [Reply to comment]

citer nie mmg best !

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

vanida sure jeles noh...laki dia shidi buat adegan peluk2 dlm bilik air tu..huhu...ayu raudhah mmg ayu betui...hikss

#laki aku pon x suka layan ceta melayu romantik2 nie..hikss...aku pon kureng,...haha..

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

citer konterbesi smpai harunsani suh vanida dgn syidi recheck dgn pjbt agama tkut jtuh talak.
huhuuh..
*aku bab citer2 nikah cerai ni mgm kurang gemo la.sbb main bab hukum hakam.

tiefazatie said... [Reply to comment]

kte xdpt lak tiket free cte nie..jd mls g tgk..sbb ada ayu tue..haha

Gieyana said... [Reply to comment]

Mia x jemu ker beb? kalau Nureen nie mau kejap2 ajak balik nih!

kureng minat gak tgk citer melayu...lamanya x masuk cinema..ekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...