MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 22, 2012

baju baru

nak dekat setahun kot pakai tab, tak penah2 tuko dia nye casing, pakai la casing pink yang mcm belacan tu haha sampai kadang tu segan sendiri nak bawa kuar tab kat depan orang ramai..saya ni kalau bab2 menda mcm ni memang berkira nak kuarkan duit haha..cer kalau bab makan, tengok wayang, beli baju laju je

aritu la masa kat umah abah sampai tegur la..
basuh gak..hitey lege (basuh la..hitam legam) hahah tak sangka plak abah amek port pasal casing tab aku ni agaknye terlampau kotor sangat kot tu yang dia tegur hehe...

nengok la gelikan?hitam legam
 malas nak basuh sebab kt luar dia pon dah kopek2 tunggu masa campak dalam lombong je
.
2minggu lepas amrul g uptown suh dia carikan casing tab yang baru....amrul g ngan kawan2 dia so malas nak ikut..saya pesan kat dia
pilihan pertama : warna pepel
pilihan kedua : warna merah
pilihan ketiga : warna oren
last choice : warna hitam
last amrul bli kaler oren ni je ada katanya
cantik juga kan kaler oren
 yang bez nye siap ada compartment mcm wallet kot klw malas bawa wallet buh je ic & duit dalam tu
harga dia RM70 nampak gaya nye memang akan pakai sampai hitam legam lagi sekali la hehehe

Published with Blogger-droid v2.0.9

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

cun gak kaler oren..mine kaler pink heheh

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

berseri2 casing baru..hehehe..nway, psl online shop baju mandi tu ada kat fb.. BabyCuteCollection nama kedai die..leh cek link ni ye..=)

http://www.facebook.com/?ref=home#!/BabyCuteCollections

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Cantek oren die

KAMIHIDUP said... [Reply to comment]

Amboi sampai rm70. Kak saya ada buat jual acc phone kecil kecilan. Saya boleh jual macam ni kat akak rm45 siap pos. Lepas ni kalau nak boleh contact hidupkami@gmail.com

Cute Mum said... [Reply to comment]

uyun punya sama macam nielah.. tapi warna merah beli kat low yat.. rm50 kot.. senang nak bawa g beli makanan kat ofis sbb letak duit kat situ jer.. takayh bawa walet n tab..

mama tisya said... [Reply to comment]

wah dh tukar bj baru ye..oren lg

Myra Jay said... [Reply to comment]

Myra punya iPad China pun casing kaler oren jugak :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...