MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 1, 2012

boh tea centre, sungei palas

 kali ni g cameron bestt sangat sebab cuaca cantik langsung tak hujan...sebelum ni mcm aku kata lah 3x datang sini 3x juga hujan jadi pergerakan terbatas..ari ahad tu pagi2 lagi ktorg dah checkout kuar apartment kul 8 check out terus, g boh tea centre sungei palas untuk breakfast.memang kali ni awal ktorg naik ladang teh ni sebab nak elak jem..seb baik jalan lancar je masa pegi & balik..cuma tak bole berhenti amek gambar kat tengah2 ladang sebab banyak kete berenti.

breakfast kami aritu di taja oleh jue & angah hehe..thank u korang..kalau dah datang sini memang xde menda lah la aku amek dari kl dah teringat2 kesedapan tuna sandwich dia..sebab sandwich ni la yang selalu buat ktorg rasa nak datang lagi cameron ni..aku yang xmakan sayor ni bole makan seme sayor yg ada dalam sandwich ni lazat tak terkata rangup krup krap sayur dia..

meriah sangat kali ni..ramai kan bese nye pegi bertiga je..ktorg siap bawa tripod lagi, baru beli tripod ngam2 sampai sehari sebelum naik cameron, so banyak la gamba2 kami ramai2 seme.masa sampai ladang teh ni dalam kul 9 gitu sejuk sangat...tapi rilek je xpakai sweter dah pekena teh tarik baru panas sikit rasa...

haih...cameron..masuk ni dah 4 x naik cameron 4 tahun pertama kali datang masa 2007 mia dalam perut, pastu start 2010 sampai skang stahun skali mesti nak naik cameron.serius kata..cameron highlands ni banyak kali sampai pon tak pernah jemu..tak kan!

ladang teh yang menghijau

 sandwich yg sgt sedap amrul amek sampai 3 gile kan hahah..
 tengok orang tu sepenuh hati makan sandwich dia pon peminat no 1 sandiwch sini
meriah!
ntah bile bole oliday mcm ni lagi

.



mujor ada tripod banyak gamba ramai2

.

suke sangat gamba ni



abes dah cite kat cameron...xbanyak amek gamba pon pastu tak banyak tempat g jalan2 sebab g 2 ari je kan..kul 12 dah balik kl sebab nak elak jem klw balik lewat2 sgt

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

36 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tk pernh lg p ladang teh yg ni..bila ntah nk p cameron...untung ada tripod byk la gmbr rmi2

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Bestnye, bestnye, bestnye..!!!
Rindu ch!!

Izni Hafiz Abdul Rashid said... [Reply to comment]

Tak pegi Gunung Brinchang ker... Dengar cerita, diatas sana lagi cantik...

atty's said... [Reply to comment]

terliur nengok sandwich tu.

MRS. K said... [Reply to comment]

haitu pegi ladang teh ni tutup.. sadiss...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Dah lama xgi..last g was 2009..huhu

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

ntah bila me nak opegi CH ni :)

Afasz said... [Reply to comment]

bulan ni sy g honeymoon sini ..tak sabar...first time g!!!

adda syuhada said... [Reply to comment]

lama dh xg cameron..last g masa honeymoon dulu jer..

Ayu Zarina said... [Reply to comment]

tahun ni dah gi berombak rindu di cameron...haha..memang gi banyak kali takkan puas cameron ni

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

wow bestnyaaaaa

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

owhhh rindunya nk pergi Cameron lg...

Myra Jay said... [Reply to comment]

Tak penah ke ladang teh ni, harap berkesempatan nak ke sana nak makan sandwich..
Dah harap tak lupa tripod, penting tu sebab maklumla pergi berdua je ;D

watyz said... [Reply to comment]

dulu sggh cni x makan or minum sbb full tingin nak rasa sandwich tu...

SURIA AMANDA said... [Reply to comment]

seronoknya cuti ramai2 mcm ni...last cuti mcm ni kat CH 2009

noorzie said... [Reply to comment]

yup...xpnh jemu g cni...1st time g awal thn ritu, smpai skrg ni dh msuk 3x smpai sna...seronok tul!! :)

amiey lee said... [Reply to comment]

Huhu jelesss aku tak smpai sampai nak kat 10 tahunn dah ni

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

betui..CH ni x penah jemu kan..aku thn ni je x smpi lg...huhu...

ldg teh kt sungei palas ni cantik kn view dia..tp nk pegi ke citu mmg mcabar tul..hehe

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Harus g sini klw dh smpai cameron
Ktorg mmg aim g sini je klw naik cameron

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
Heheh mmg best akan dtg lagi dan lagi

Nana said... [Reply to comment]

@Izni Hafiz Abdul Rashid
Owh xbole sebab ada baby kecik cam xbape elok bw tmpt mcm tu

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
Terbaikkk sandwich dia kak

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K
La yeke mujor stiap kali aku g xpernah tutup

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Uih ama sgt dah tu

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Gian la naik ch ni heheh

Nana said... [Reply to comment]

@Afasz
Wahhh sronoknya
Mest hujan hehe sejupp

Nana said... [Reply to comment]

@adda syuhada
Heheh klw hjg thn mcm ni besw ujan je

Nana said... [Reply to comment]

@Ayu Zarina
Haha tau xpe banyak kali pon xpe

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
Kali ni plg best sebab cuaca elok

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle
Heheh menggamit kan

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
Heheh jangan lupe naik boh tea centre terbaikk sandwich dia

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Tu pasai aku klw g sini g awl pagi time org xramai lg

Nana said... [Reply to comment]

@SURIA AMANDA
Tulah meriah g ramai mcm ni

Nana said... [Reply to comment]

@noorzie
Heheh kan mmg xkan penah jemu lah

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
Hahah ko ni jauh2 spore tu dah g cameron tu jakan balik kampong ko je heheh

Nana said... [Reply to comment]

@Zura@Iwan
Mmg mencabar jalan sempit lori lagi btembung hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...