MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, November 2, 2012

cactus point

 eheh..ingat dah abes dah entry cameron ada lagi lah..terlupe publish hehe...ni masa on the way nak balik tu singgah cactus point, aku tak beli pon sebab tangan aku ni memang ada sumpahan dengan tumbuhan2 kesian kat diorang nanti mati..xnak la seksa diorang baik aku tak yah beli haha..tangan panas xleh nak menanam2 sure tak idup aritu dah bli cactus letak kat opis 2 bulan je tahan pastu jahanam

mil, jue & fara seme borong cactus...aku sebok amek gamba je..dah amek2 gamba tetiba pening..duduk je lepak tepi pintu masuk...xde pon gambo kat sini, murah2 juga cactus kat sini 6 RM10.
 
 cantik2 seme
 warna warni



 pokok stoberi pon ada jual sebekas RM8 mil beli bawa balik kluang tak tau la idup ke tak hehee
.
.
kakak mia & rayyan ada geng la skang klw nak holiday
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Comey jek rayyan..cam nak merempit hehe

Ezna said... [Reply to comment]

cantik2 lar gambar bunga2 :-) kalau beli kaktus kat pasar malam 7 kaktus RM10 :-) Ada yang 8 kaktus RM10 :-)

yatie said... [Reply to comment]

samalah ngan tangan aku..PANAS BERAPI...asal tanam je mati...coiii betui

Izni Hafiz Abdul Rashid said... [Reply to comment]

awak tak pegi time tunnel ker?

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

sabar je ko yer...ada plak sumpahan x leh tanam2 pokok..haha..

tp tu la..pokok2 kt CH tu..dia kalau berubah cuaca kan, mmg kdg2 cpt mati kalau bw blk kt tmpt kita..hehe

amiey lee said... [Reply to comment]

Hahahahah aku pun teringin nk bercuck tanam ni..tapi tak tau napa pun asik mati..nsamala tgn panas... trkejut pokok tu rasa tgn aku hahah

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
Heheh merempit ngan kakak mia

Nana said... [Reply to comment]

@Ezna
Ahh tula kat psr mlm lg murah
Tapi masa g psr mlm sesak sgt susah nak pilih

Nana said... [Reply to comment]

@yatie
Hahaha malang btol tanaman bawah jagaan kita kan

Nana said... [Reply to comment]

@Izni Hafiz Abdul Rashid
Tak, tak smpt la skejapje g sana

Nana said... [Reply to comment]

@Zura@Iwan
Tau xpe jgn kata pokok
Stoberi tu klw kita beli
Kat atas kemain elok
Sampai bawah ada yg busuk

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
Hahah tu aku mls beli tu dah tau mest mati nye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...