MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 7, 2012

cantik! macam dulu

 minggu lepas buka FB hello malaysia nak join contest dapat perfume sekali ternampak gambar kat cover dia tengku chanela jamidah...cantik kan dia ni?dia ni kawan skolah aku dia masuk skolah aku masa form 1 masa tu dia baru balik dari skolah kt ovesea..masa mula2 masuk skolah tak berapa cakap melayu slang2 omputih.klw ada event apa2 yang memerlukan gadis2 cantik sebagai pengiring ke model ke mesti dia akan jadi model masa kat skolah sebab lawa hehe...

maintain cantik je...dari dulu sampai sekarang muka sikit pon tak berubah...sebaya aku 29 tahun aku ni dah berganda2 besar sejak abes skolah tengok jamy ni selim je mcm dulu jeles! hahaha...
jamy ni kerabat di raja pahang. dulu penah jadi model fair & lovely, shampoo pantene, skang ni dia ada butik sendiri ultra kalau tak salah...
 
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

19 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Menten cntek je ek die ni...
Die ni model ke ek?

Wan Amira said... [Reply to comment]

sape yer dia ni ? hehe. adakah saya yang tidak bace paper

Alycia said... [Reply to comment]

cantik !!

mummy_ayu said... [Reply to comment]

cantik..sapa dia nie? femes ek?

ummi_khalish said... [Reply to comment]

tq nana...saya minat dia dari dulu...sebab penah jumpa in person...n dia ni sangat lawa....hehehe

atty's said... [Reply to comment]

kty tak kenal sapa ? tp orgnya mmg lawa :)

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

cantiknya dia..

*azni* said... [Reply to comment]

ni pestime dgr nama dia tp cantek la dia ni..

KAMIHIDUP said... [Reply to comment]

1st time dengar.

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

GOJESSS.

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

unik nama dia hehhe

Falsya said... [Reply to comment]

tpppp siapakah?

mama_saly said... [Reply to comment]

mmg cantik n sweet dia..
beruntungnya pernah kenal dia ni..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

cantik//..fuyoo kawan ngan model...

Qhaifa Nur said... [Reply to comment]

mmg cantik.....

watyz said... [Reply to comment]

cantik...

Nadea Emerald said... [Reply to comment]

kenapa aku tak tau psl dia?
haaaa

ermmm.... glemer eh masa sek dia ni?

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

cantekk tapi xpernah tengok lak..kiki..nampak sangat tak rajin beli majalah

ketikketok said... [Reply to comment]

idam cantik? cubalah resipi mudah fungus BBC MARDI Station hanya di MARDI Station CH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...