MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 21, 2012

coach ke-2 hasil contest

akhirnya beg coach kita dah sampai...dah lama dah menang ni bulan lepas..oleh sebab penganjur tinggal kat US jadi penghantaran nye amek masa sikit lah..xkisah la lambat sampai xpe janji sampai :), last week makcik kepada tuan punya my lovely outlet sendiri yang hantar kat rumah hadiah ni..ingatkan dia nak pos.


tengok kat price tag tu harga bag ni USD 298.00 kalau convert duit kita RM912.70,kalau kita sendiri nak beli memang tak la kan..terus terang kita cakap memang tak mampu..ukur baju di badan sendiri orang kata..kalau ada duit terpijak pon mcm duit menang contest ke duit bonus ke pon tak terfikir lagi nak beli beg mahal2 ni sebab duit tu ada banyak kegunaan nye yang lebih penting, lain la kalau kita keje manager gaji 10, 20 ribu bole la nak soping beg mahai2 hehee..

syukur...walaupon tak mampu nak beli tuhan bagi rezeki melalui contest merasa juga pakai beg coach, terima kasih allah...atas rezeki yang di kurniakan..





 contest ni ada 2 pemenang Grand Prize, hadiah nye sama cuma beg dia kaler lain2 je satu lagi beg kaler pink..memang aku dalam hati dah terdetik beznye kalau miah kasi beg kaler biru sebab aku lagi suka biru banding ngan pink..eh xsangka plak betol2 dapat kaler biru
 ni la dua beg coach kesayangan kita yang dapat dari contest
beg yang baru ni memang besar kalau nak compare dengan beg yang lama, beg lama tu kalau masuk dslr memang buruk gile kembong semacam, tapi kalau beg baru ni mcm2 bole sumbat bukat stakat dslr je
sebenarnya empunya my lovely outlet ni kawan skolah aku, dia kawen ngan jejaka mat salleh & skang dah menetap kat US, thanks miah & family atas hadiah ni semoga di murakan rezeki korang sekeluarga...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Wah, cntek beg nye..!

Anje a.k.a Mummy_Balqis said... [Reply to comment]

bestnya dapat free...kita beli satu pun last2 rasa cam nyesal sayang duit...leh gitu...kalo dapat free lagik best tak payah kuar duit nak beli...tahniah k...ari tu pakai time event suzz kan...shantek2

watyz said... [Reply to comment]

ok aku jeles sbb ko dpt beg cantik.. hahahhaha

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

MESTI ANAK KAWAN KO CANTIK DAN COMEL...KACUKAN KAN...HEHEHE

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

congrats...seronoknya dapat hadiah contest beg coach...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats!! beshnya :)

nanakimie said... [Reply to comment]

wah,cantik sgt beg tu sis.comel pun comel:)

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

wow bestnya

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

nampak ari tu nana pakai...mmg sangat chantek :) congrats nana

atty's said... [Reply to comment]

beshnya nana dpt beg coach..free lak tu..

mcm kty pun..nak beli mmg takde lah kan..selalu adik yg kasi.

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

alhamdulillah tahniah Nana...

mcm ko kata la..mmg x mmpu nk beli brg2 mahal gini..aku pon sm..tp rezki ko nk dpt brg gini masuk contest...aku bila nk merasa kan..huhu..

Nur-nba said... [Reply to comment]

Cantik beg tu.. berkenan la.. What a sweet couple..

amiey lee said... [Reply to comment]

Wahhhh bestttt aku tak penah pakai veg harga lebih dr 128 hinggit hahahahahahahahs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...