MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 6, 2012

conso : sunsweet lovely couple contest

yeay..sangkut juga nama ktorg menang contest sunsweet kategori lovely couple...xkisah la menang conso pon yang penting muka ktorg nanti akan masuk dalam kelender sunsweet 2013, satu kelorga dalam kelender sronoknye...conso ni hadiah dia barang sunsweet RM10, xkisah la aritu kan dah menang xbole tamak..nanti orang marah hahaa...

aku dok fikir camane nak cari kelender ni nanti..rupanya nanti sunsweet akan poskan kelender kat umah..tak saba tunggu kelender siap haha over..gamba ni ktorg amek masa holiday kat gold coast sepang aritu, pegi pekan sepang makan kfc pastu singgah bawah kfc ada supermarket semata nak bli sunsweet nak buat ps haha...

gamba ni ktorg amek pakai tripod, lepas tu pakai remote tu nampak tangan amrul kedepan dok tekan remote, damia plak masa ni ada kat kamera dia jadi mandor hahaha...

conso pon bsyukur bukan senang nak menang kan ramai juga yang hantar penyertaan ni
 
 gamba ni konon2 nampak mcm natural ..aku cakap ngan amrul kita jalan sambil gelak tapi pandang sesama sendiri hahaa...poyo

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

tahniah tahniah weii...

atty's said... [Reply to comment]

tahniah nana.. :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats!!!

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Weewiiitttttt..!!!!
Congrats!
Nama amrul pun byk ong kan? Hihi

Wan Amira said... [Reply to comment]

tahniah..!!satu family ade dalam calendar sunsweet next year!! congrats

ieda said... [Reply to comment]

tahniah dikk ;)

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

tahniah nana...bestnya

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best2..congrats Nana!!

Alycia said... [Reply to comment]

tahniah.. kt skrg dh jarang join contesttt huhu..

amiey lee said... [Reply to comment]

Tahniahhh beb..murah rezeki anak beranak...gold coast mennag pastu bergambar kt gold coast pun mennag..huhu...besttttt

amiey lee said... [Reply to comment]

Besttttttt sgtttt tahniah weiii

amiey lee said... [Reply to comment]

Tahniahhh beb..murah rezeki anak beranak...gold coast mennag pastu bergambar kt gold coast pun mennag..huhu...besttttt

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah..1 family msk kalender nanti

Myra Jay said... [Reply to comment]

Tahniah ye.. ;)

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

bagus suami nana nak layan! kalo suami kite,,hurmm..tak tauu lerrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...