MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, November 2, 2012

daya ingatan tak berapa bagus

kalau g meeting ke, keluar sorang2 g shopping mall ke setiap kali dah parking mesti aku akan amek gamba no tempat parking hahaha..memang ada masalah ingatan tak ingat parking kat mana..kalau soping mall kecik2 mcm jj ke tesco ke carefour ke ok lah xde masalah

tapi kalau g klcc ke midvalley ke..harus dan wajib amek gambo...kalau tak amek gambo mau dari satu tingkat ke satu tingkat aku mencari kete hehe...ntah hape2 ntah kan...kalau amrul ada xpe dia memang ingat..aku ni mmg ada sikit masalah lupe ingatan hahaa...

eh kete merc tu bukan aku punye tau hehe...

 
Published with Blogger-droid v2.0.9

8 ribu orang memberikan idea bernas:

sara said... [Reply to comment]

Hehehe. . Same dengan.

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

aha kan...kalau sopping mall yg bsr2 tu...parking plak belambak2..mmg kdg2 leh lupa woo..sbb nmpk cm sm je tmpt tu kan..hehe..

FiZ said... [Reply to comment]

sama la dengan sy kak.pnh dulu parkg kt klcc,mencari cri smpai nk nangis..xjmpa kete.upenye trsalh floor.huhu

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

kih3,akukan,mane pintu masuk itulah pintu kuar aku,kene igt kedai ape yg berdekatan dgn pintu masuk,klu x..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Saya pun kdg2 gitu...huhu..

nadia said... [Reply to comment]

jangan kata klcc, nadia pegi parking dekat ikea pon dah berbelas kali tak jumpa kereta. kuikuikui

amiey lee said... [Reply to comment]

Hahahaha samaaaaa...tapi aku snap gmbar kete ngan nombor sekali huuuhuhuhu

ieda said... [Reply to comment]

ye dikk
macam akak , ingat layie pertama kali ke KLCC , park bawah .. menanoo mencari parking , semua org x ingat .. sudahnya sib baik ada petugas yg memang akan tolong kastemer macam kami ekeke ;)

lwakkk .. kenangan sungguh
sepatutnya kami buat macam nana nie ahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...