MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 6, 2012

fenomena durian crepe

masa kat midvalley aritu aku cari juga durian crepe ni..pegi kat ground floor xde lg pon xde...ntah tetiba rasa mcm teringin sangat sebab lately ramai sangat buat entry pasal menda alah ni kat fb pon sana sini dok up gamba ni dari rasa tak teringin tetiba rasa nak mencuba

aku ni bukan suka sangat buah durian tu pasal masa mula2 pemes menda ni aku sikit pon xheran sebab aku bukan lah pemakan durian sangat, buah durian tu aku makan biasa dalam 3,4 ulas je kalau makanan berasaskan durian plak biasanya memang aku jarang sentuh mcm bubur kacang durian, lempok, ais krim durian, tapi kalau daun kayu masak tempoyak tu aku suke..ntah tekak ni ngada2 haha padahal asas nye durian juga tapi ada menda yg aku bole makan ada yang kureng

ari sabtu lepas masa on the way balik umah dair mid vallet tengok cik nor nye fb dia wat sales durian crepe hah cantik sangat lah aku memang cari tak jumpe2 sampai je umah diah anta, lepak2 kejap tros kuar g umah cik nor yang jauhnye 5minit je dari umah aku...mujor aku dah cop awl2 masa kat fb sebab lepas aku pos gamba ni kat fb cik nor kata stok dah abes.

masa amek je menda ni aku tros makan dalam kete sekali gigit masyallahhhhhhhhh sedapnye lamak2 manis kulit luar dia tu mcm lemping tapi nipis je isi dalam ada krim & isi durian.sedap serius sedap tak tipu..kalau sape2 nak oder tu bole la add norhayati ahmad dekat fb no telefon 0126409836

5 ketol RM10
sedap! aku dah repeat oder nak amek ari jumaat ni 3 peket
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

emmm me pun bukan penggemar durian so lom terbukak ati nak try --unless kalau dpt free tasting :p

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tu la..tengah hangat tul durian crepe ni...
Ayu dulu masa keja hotel..buat sendir jer..tapi tu la..leceh sikit bab kulit dia tu...sbb kena nipis2 kan
kat MV pun ada, kat sweetchat pun ada..emm..nak kena ajak Net gie cari gak nie..lama tak makan.

SyaNa said... [Reply to comment]

sedap kan
aku aritu oder 2 pack mcm xcukup jek
hahaa

~ana~ said... [Reply to comment]

hot betul durian crepe ni skrg..x pernah try lagi..ketinggalan sungguh la..huhuhu

Gieyana said... [Reply to comment]

x sempat nk beli..ms kt Penang teringin gila..bila g KL jd so so ler plak..ekekkee

yatie said... [Reply to comment]

hmm ni yg buat aku rasa tak tentu arah ni..asik tertangguh je nak buat

Alycia said... [Reply to comment]

demam durian crepe skrg.. kt pun blum pernah rs lagi huhu..

atty's said... [Reply to comment]

adoi..kempunan..bilalah dpt rasa.

amiey lee said... [Reply to comment]

Aku nak beli nak bg laki aku rasa. hahahaha dulu aku penah makn kt MO.. smpi skrg dh tak jmpa skrg famous balik

Syima Emi said... [Reply to comment]

sedap nya kak nana...

watyz said... [Reply to comment]

smlm bos aku pon mintak aku wat kan tp x bole la...

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg fenomena..sana sini org dk sebut..dlu femes gk tp nama durian pancake...hehehe..wah2 dh order lg ek

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

sangat la teringin nak try!! huwaaaaaaaa....tak pernah nampak lagi kat trg nii...........

mrs kayrul said... [Reply to comment]

menariknya....nakkkkkk

Hjh Hasnah bt Abdullah said... [Reply to comment]

Area wangsa maju, setiawangsa mindef, boleh konteks saya harga 2 kpg rm4, beli 6 kpg rm10 aje pun! Kalau beli 10 pek, free delivery tuu! 0102088602

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...